Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 140.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

E STARAC EVO... KOLjE ZA PARADAJZ... JA SE BAVIM POLjOPRIVREDOM... ZIVIM NA SELU... KOKOSI, SVINJE, KRASTAVCI, PARADAJZ I OSTALO... OKO 50 DUNUMA OBRADIVE ZEMLjE... OVO JE SAMO OKO KUCE... ..

• Неко оставио коментар:            

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

sa jednog drugog foruma...          

Каква доминација, јебем ти. Први пут после десет година помно пратим шта ради неки НБА играч.

Darkova rezerva .

Darko ne moze biti rezerva , moze samo da ga mrzi da igra .

evo vuchevic sinoc najbolji kod siksersa. 16 poena, 7 skokova za 19 minuta uz shut iz igre 7/8.

Толе наместио да Пековић игра.

Не љубомориши.

Ето, Миличић и Пек имају још нешто заједничко, а то је љубав према пецању. Дарка је Лукајић са пецања довукао у Хемофарм, причао ми његов син.

Ценим да је Пековић сигурно у пет најснажнијих петица у лиги тренутно. Само да се Минесота мало појача на спољним позицијама има то паклен тим да буде.

Humphries dominira :haha: Spursi stigli 13 razlike i udobno se smestili 2 poena ispred Clippersa :mhihi:

Sad je 13 razlike za njih :lol:

Edited by Stolet

A tek ovo sa Clippersima :lol: Ovo je teško i prepričati šta se desilo :lol:

Ne znam koji kurac, odem na nba.com i vidim Netsi vode 21:3, ja reko ma vazi, bag sigurno, al kurac. :icon_ne: Sta urade Spursi jebote, igrace se OT :rockdevil:

Ako gleda neko, evo opet Griffin pokazuje kakva je pičoka od igrača. Parker iznudio faul u napadu, kao udari u Griffina i ovaj konjina padne onako namerno na njega dok je bio na zemlji. Ajde bre, idemo Spursi :rockdevil:

Haha gde će curica preko velikog Tima Dankana da zakuca :haha: Vidi ga što se valja jadnik :haha:

Gledam ja, nisam siguran da je ovo bio faul, cini se kao cista blokada...

Neal :rockdevil:

Edited by phantasm

Carina :bigblue: Kako je ispustio onu loptu pri kraju regularnog toka, tako je opalio dve ključne trojke :rockdevil:

Ajde plačko napolje :bigblue:

Spursi :pivopije:

Ali, neka mi neko objasni sta je sa ovim Bulsima, nikako mi nije jasno...i zasto je Noa igrao samo 20 minuta??? :confused:

Da se nije povredio?

Spursi fino, gusto, ali fino. Odlično izbalansiran učinak, šestorica 10 ili više poena :pivopije:

Ne znam, nije nemoguce. Prosto neverovatno, pre samo 2 dana su pobedili Boston, a sad... :udri:

Pitao sam na chatu na ovom streaming sajtu, ali ništa od odgovora. Nije igrao do kraja, a čini mi se da ga nisam video na klupi, mada ne mogu biti siguran. Netsima se ovih dana vraća Lopez, za očekivati je da se odlepe od dna konferencije :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.