Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

Ne vredi on tolikog novca. Možda da je još isti onaj igrač koji je igrao u Rocketsima, ali sada ne. Udarila mu slava u glavu, baš se sećam kad je davao neki intervju, pa kao 'Opaaa, Los Anđeles, idemooo, žurke' i slično, neozbiljan igrač. Pored toga, igra očajno u napadu odavno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mojih 100 kg i 187 cm uz fantastican sut koji posedujem su za Haila nepremostiva barijera ! Da ne govorimo o dugogodisnjem betonligaskom iskustvu ! Moze on da se kurabeca , ali to je sve za siroke mase . Dzordan na kraju pravi patike , zapamtite to !

Znam da ce mnogi da klevecu da je moj faul-kos polu laziran , ali zaustaviti jednog Sretu je cista iluzija . Nekad sam zakucavao sa dve ruke ! Hail sa svojih 184 cm moze samo da sanja o tome .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad bi me mozda Sreta pobedio , jer nisam igrao basket par godina , redovno , ali mislim da bi ga takticki pobedio , do 21 , nema kondicije , a da se gura , on ima 20 kg vise i 5 cm , ali dobijao sam i vece gorostase od njega , jebes zakucavanje , jednom bi sreta pokusao pored mene to da uradi , jednom , kasnije bi se otreznio .

Sto se suta tice , treba mi sat vremena pa da poducavam Duranta , tako da Sreto nastavi da sanjas .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...