Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1431990

Evo necega, nije bas najveci blam ali je najsveziji. U utorak sam se odvalio kao dupe jer sam proslavljao uslov za III godinu i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju :udri: A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem!

• Replies 2.4k
  • Views 172k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Сад ће да дође његова девојка и напише: "Мој највећи блам је био кад сам упознала Јарослава са својим родитељима и рекла да ми је то дечко".

• I Bog bi se izblamirao da veruješ u njega.

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

pa keva mu sredjuje dzumbus od sobe

comment_1432018
Evo necega, nije bas najveci blam ali je najsveziji. U utorak sam se odvalio kao dupe jer sam proslavljao uslov za III godinu i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju :udri: A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem!

Ispao si baja... :D

comment_1432020
i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju :udri: A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem!

Fredi je bio peder, ko zna sta si ti tamo sve radio :)

comment_1434036
Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam?

Ne, ja sam plavi kratko osisani lik, ne znam nikog iz Vukovara i nisam bio u zelenoj majici.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.