April 13, 200223 yr comment_43432 Sepulturu sam zavoleo samo zbog tog albuma... Soulfly obozavam zato sto je ceo u tom fazonu...
May 12, 200223 yr Author comment_53159 licno misli da su sa against i nation definisali pravac koji ce forsirati u buducnosti.. mislim da bez max-a i da imaju jos mnogo toga da pokazu..
May 17, 200223 yr comment_54687 Sepultura dok nije otiso Max bila je mnogo jaka znaci ali sad onaj crnja smara pomalo slushao sam njihov koncert publika ga gadno skenjavala...
May 19, 200223 yr comment_55562 Derrick Green nema nameru da klonira Maxa.Stvorio je potpuno novi fazon,sto i nije lose. 8) Ali,moram da vam se pohvalim da sam pre neki dan uzeo Sepulturin Blood-Rooted i da sam se odusevio kako je gotivan.Pogotovo live stvari,od kojih je najjaca Slave New World i zanimljiv je Roots-demo verzija-bas se nesto za to i nisu preterano trudili 8) .Ako ga nemate u svojoj kolekciji,a volite Sepulturu,NABAVITE GA!!!!!!!! 8)
May 29, 200223 yr comment_59204 Sta mislite,hoce li posle nekog vremena,kad im se glave ohlade,Max i Sepultura opet svirati zajedno??? Ja mislim da ipak hoce.
May 29, 200223 yr comment_59218 Sta mislite,hoce li posle nekog vremena,kad im se glave ohlade,Max i Sepultura opet svirati zajedno???Ja mislim da ipak hoce. Uf,kad bi se to desilo,ja bih se odmah ozenio. a:
June 2, 200223 yr comment_60380 Jel moze neko da mi kaze kakav je album Nation-jer mi se bas nije dalo da ga slusam,a pravo da vam kazem,mrzelo me........????? :spavam: :spavam:
June 13, 200223 yr comment_64240 Sepultura dok nije otiso Max bila je mnogo jaka znaci ali sad onaj crnja smara pomalo slushao sam njihov koncert publika ga gadno skenjavala... Sto ga je publika skenjavala????
November 12, 200222 yr comment_114387 Ma,zna se da su prvi albumi Sepulture ustvari Sepultura!Inace,moj "miljenik"je "Beneath The Remains"!!!!!!Apsolutno besno i savrseno!!! :x :x :x
November 12, 200222 yr comment_114389 Ma,zna se da su prvi albumi Sepulture ustvari Sepultura!Inace,moj "miljenik"je "Beneath The Remains"!!!!!!Apsolutno besno i savrseno!!! :x :x :x
November 12, 200222 yr comment_114480 svi Sepulturini albumi su odlicni,a najbokja je fora sto svi imaju pogresno misljenje o Roots albumu...naime,taj album uopste nije bio namenjen da bude komercijalan,a ispalo je da je najkomercijalniji od svih njihovih....odlicni su i Schizofrenia i Beneath The Remains i Chaos i Arise..ma svi su genijalni!!!
November 13, 200222 yr comment_114627 Ja nemam nikakva predubeđenja u vezi albuma "Roots". Ljudi su uradili ono što su hteli i nameravali i uradili su to i te kako dobro, ali meni se to nije svidelo i kraj priče.
November 14, 200222 yr comment_115008 Ma,zna se da su prvi albumi Sepulture ustvari Sepultura!Inace,moj "miljenik"je "Beneath The Remains"!!!!!!Apsolutno besno i savrseno!!! :x :x :x MA ,KO TEBE PITA HA HA HA ZENE I THRASH-TO BIH BAS VOLEO DA VIDIM UZIVO! 8O
November 14, 200222 yr comment_115009 Ja nemam nikakva predubeđenja u vezi albuma "Roots". Ljudi su uradili ono što su hteli i nameravali i uradili su to i te kako dobro, ali meni se to nije svidelo i kraj priče. MA NEMAS TI POJMA,A TAJ ALBUM ZVANI KORENjE NEK PRODAJU SVOJOJ MAMI!! :x
November 14, 200222 yr comment_115011 Ma,zna se da su prvi albumi Sepulture ustvari Sepultura!Inace,moj "miljenik"je "Beneath The Remains"!!!!!!Apsolutno besno i savrseno!!! :x :x :x MISLIM ,TACNO JE DA JE TO NAJBOLJE ALI IPAK KO TE PITA!