[Nocturno] Posted April 13, 2002 Report Posted April 13, 2002 Sepulturu sam zavoleo samo zbog tog albuma... Soulfly obozavam zato sto je ceo u tom fazonu... Quote
Satanic Witch Posted April 23, 2002 Report Posted April 23, 2002 sepultura sa Max-om je bila odlicna, sad je cisto sranje! Quote
J.R. Posted April 25, 2002 Report Posted April 25, 2002 Zao mi je sto Max svira u losijem bendu. 8) Quote
aleksej Posted May 12, 2002 Author Report Posted May 12, 2002 licno misli da su sa against i nation definisali pravac koji ce forsirati u buducnosti.. mislim da bez max-a i da imaju jos mnogo toga da pokazu.. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 17, 2002 Report Posted May 17, 2002 Sepultura dok nije otiso Max bila je mnogo jaka znaci ali sad onaj crnja smara pomalo slushao sam njihov koncert publika ga gadno skenjavala... Quote
Phantom Lord Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 Cuo sam da je taj crnja nedavno poceo da uci da svira gitaru. Quote
Dr Hiroshima Posted May 19, 2002 Report Posted May 19, 2002 Derrick Green nema nameru da klonira Maxa.Stvorio je potpuno novi fazon,sto i nije lose. 8) Ali,moram da vam se pohvalim da sam pre neki dan uzeo Sepulturin Blood-Rooted i da sam se odusevio kako je gotivan.Pogotovo live stvari,od kojih je najjaca Slave New World i zanimljiv je Roots-demo verzija-bas se nesto za to i nisu preterano trudili 8) .Ako ga nemate u svojoj kolekciji,a volite Sepulturu,NABAVITE GA!!!!!!!! 8) Quote
Dr Hiroshima Posted May 29, 2002 Report Posted May 29, 2002 Stara Sepultura je neponovljiva i nazamenljiva. a: Quote
Phantom Lord Posted May 29, 2002 Report Posted May 29, 2002 Sta mislite,hoce li posle nekog vremena,kad im se glave ohlade,Max i Sepultura opet svirati zajedno??? Ja mislim da ipak hoce. Quote
Dr Hiroshima Posted May 29, 2002 Report Posted May 29, 2002 Sta mislite,hoce li posle nekog vremena,kad im se glave ohlade,Max i Sepultura opet svirati zajedno???Ja mislim da ipak hoce. Uf,kad bi se to desilo,ja bih se odmah ozenio. a: Quote
Dr Hiroshima Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Jel moze neko da mi kaze kakav je album Nation-jer mi se bas nije dalo da ga slusam,a pravo da vam kazem,mrzelo me........????? :spavam: :spavam: Quote
Dr Hiroshima Posted June 13, 2002 Report Posted June 13, 2002 Sepultura dok nije otiso Max bila je mnogo jaka znaci ali sad onaj crnja smara pomalo slushao sam njihov koncert publika ga gadno skenjavala... Sto ga je publika skenjavala???? Quote
TROOPS OF DOOM Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 Gledao sam neke svirke nove Sepulture u Quote
SAVAGE Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 Ma,zna se da su prvi albumi Sepulture ustvari Sepultura!Inace,moj "miljenik"je "Beneath The Remains"!!!!!!Apsolutno besno i savrseno!!! :x :x :x Quote
SAVAGE Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 Ma,zna se da su prvi albumi Sepulture ustvari Sepultura!Inace,moj "miljenik"je "Beneath The Remains"!!!!!!Apsolutno besno i savrseno!!! :x :x :x Quote
Dr Hiroshima Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 svi Sepulturini albumi su odlicni,a najbokja je fora sto svi imaju pogresno misljenje o Roots albumu...naime,taj album uopste nije bio namenjen da bude komercijalan,a ispalo je da je najkomercijalniji od svih njihovih....odlicni su i Schizofrenia i Beneath The Remains i Chaos i Arise..ma svi su genijalni!!! Quote
RNA Posted November 13, 2002 Report Posted November 13, 2002 Ja nemam nikakva predubeđenja u vezi albuma "Roots". Ljudi su uradili ono što su hteli i nameravali i uradili su to i te kako dobro, ali meni se to nije svidelo i kraj priče. Quote
GOTZE Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 Ma,zna se da su prvi albumi Sepulture ustvari Sepultura!Inace,moj "miljenik"je "Beneath The Remains"!!!!!!Apsolutno besno i savrseno!!! :x :x :x MA ,KO TEBE PITA HA HA HA ZENE I THRASH-TO BIH BAS VOLEO DA VIDIM UZIVO! 8O Quote
GOTZE Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 Ja nemam nikakva predubeđenja u vezi albuma "Roots". Ljudi su uradili ono što su hteli i nameravali i uradili su to i te kako dobro, ali meni se to nije svidelo i kraj priče. MA NEMAS TI POJMA,A TAJ ALBUM ZVANI KORENjE NEK PRODAJU SVOJOJ MAMI!! :x Quote
GOTZE Posted November 14, 2002 Report Posted November 14, 2002 Ma,zna se da su prvi albumi Sepulture ustvari Sepultura!Inace,moj "miljenik"je "Beneath The Remains"!!!!!!Apsolutno besno i savrseno!!! :x :x :x MISLIM ,TACNO JE DA JE TO NAJBOLJE ALI IPAK KO TE PITA! Quote
Recommended Posts