Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ne nego mi interesantno da ga zamislim medju svim onim ugladjenim kratkokosim prodavacima na sajmu :)

• Replies 302
  • Views 45.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Angelystor
    Angelystor

Napravio jedan veliki tick na metal bucket listi pre par večeri u Solunu     Da nema Martina, koji je bio veliki deo benda i toga zašto uopšte volim bend, nema, i nema nazad, i dugo vremena nisam

• StarbreakeR
    StarbreakeR

Spremio sam malo specijalče povodom 25 godina od "Wayward Sons", baš na današnji dan. Steve Ramsey i Graeme English su bili dojaja ljubazni i popunili rupe u priči, pa ako vas zanima odakle sve počelo

• Bas htedoh reci, svaki bend se najbolje slusa redom da se pravilno shvati evolucija zvuka. Kod Skyclad ces to bas primetiti kako su iz skromnih pocetaka razvili svoj zvuk.

Pa, radio je prosle godine...

I bas sam bio tu kad je nekom klincu preporucivao Sabbat."To je kultni bend iz Engleske" "Aha,Black Sabbath,znam,bre" :)

I ja sam uzeo Skullview za 250 dindzi tad :wub:

Bejase to pre 3 godine sigurno...Nije prodavao Sabbat,nego ga je pomenuo,ne znam sto.

Joco Skyclad moram da ti zaplenim na par dana :) :) :)

Of course...

Daj bre zar stvarno od ovoliko clanova na forumu za Skyclad smo culi samo Kai,Grave,RNA,Warrior i ja??? :confused:

Ja samo cuo al nisam slusao muziku :) :) :)

Desava se sta da ti kazem...cim ne sviraju na Motorijadi u Beloj Crkvi nisu poznati :) :) :) Zezam se

Pa dobro mozda kad neko gleda da kupi album vidi transparentnija imena tipa IRON MAIDEN I METALLICA pa ga ne interesuje da provali nesto novo...cast izuzecima al je vecina takva...kupuju i nabavljaju ono sto su culi po milioniti put a nesto novo...taman posla

Inace nesto drugo vezano za SKLAD :)

Ja nemam "Tracks From The Wilderness". Moze li neko da mi posalje Emerald. Imam spot, ali se lose cuje. I pored toga to je najbolja obrada koju sam cuo

Nemam ni ja...ni to a ni Prince of the Poverty Line...a imam i ja taj isti spot...stvarno je keva obrada al eto kad niko nema...

Meni je keva Prime Evil koju su uradili za,jelte,Venom tribjut.

Moram da nadjem sve od vog benda,moram!

Pa moze da se zavrsi neka razmena, s tim sto meni fale jedan album i jedan EP...

Na mp3ojci li imas to?

Sve vise volim ovaj Vintage Whine :wub:...No Strings Attached :wub:...kako bih voleo da nabavim taj Prince...One Piece Puzzle je vrh!!!