Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1564473

Nabavio sam i ja sad Book I i meni je ovo baš bez veze - playback celog albuma. Dobro, lepo je što se može videti kako je Warlord izgledao tada, mada sam očekivao sam da ću videti neku svirku uživo. Međutim, posle sam pročitao da oni nikad nisu svirali uživo, pre ovog reunion-a. Intervjui izgledaju vrlo smešno, pokušavaju da izgledaju ozbiljno, a sve je vrlo cheesy.

Uzeo sam ponovo da slušam Rising Out of the Ashes i sad mi se čini da Zonder uopšte ne svira ovde i da su bubnjevi programirani, ili možda lupa po onim drum pads. Ali bilo kako da je zvuči sterilno i kao da je zalepljeno. Ako su programirani, zašto se onda Zonder i priključivao, kad svu muziku i tekstove piše Tsaris. A, Cans i ne bi tako loš izbor da mi njegov glas već nije poznat iz rada sa jednim meni ne tako simpatičnim bendom. I naravno da je And the Cannons... mnogo bolji od Rising Out...

Nabavio sam i dva Lordian Guard-a, ali ih nisam slušao, samo sam pustio da čujem kako zvuči i elektronski bubnjevi su totalno smešni da me to odmah odvraća od slušanja.

• Replies 67
  • Views 10.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

http://rrus.rusfolder.net/files/44823037

• Obuze me osjecanje srama nakon sto sam malo proceprkao po netu i shvatio da je ovaj The Hunt for Damien izasao jos u novembru 2015, a ja ga nisam uopste registrovao. Onda vidim da se zapravo ne radi

• Pročitah na arhivama da je prije par dana (13. maja) preminuo Bill Tsamis, mastermind ovog benda. R.I.P.      

comment_1564736

Разумем те, али си упао усред групе будала (овде пре свега мислим на Генерала Непобедовог и себе) који су тотални олд скул фанатици.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_1589766
Nabavio sam Rising Out of the Ashes. Zanimljivih stvari ima, malčice smara što je većina pesama preko 6 minuta. Teško da zvuče bolje od ijednog albuma HammerFall-a, ali nisu daleko. Možda treba još koji put da preslušam, pa da mi se više svidi.

Uh, dobar album. Ja sam ga nabavio u mp3 formatu jos te 2002. Tad sam ga dosta slusao ali posle... totalno mi je izasao iz vidokruga.

• 1 year later...
comment_1968896

nedavno sam nabavio And The Cannons Of Destruction Have Begun... Neverovatno dobar album! Znao sam pre samo za Child of the Damned preko hammerfall-a ali nisam nasao tad album, a dugo nisam trazio i naleteo pre par dana... ovaj noviji album jos nisam preslusao...

zna li neko mozda gde ima da se skine njihov DVD, Book!? Nasao sam torrent ali nema seed izgleda... :/

• 2 weeks later...
  • 2 years later...
  • 2 months later...