May 5, 200718 yr comment_1391523 DS-1, Metal master (za solaze), bad monkey ponekad ako treba da dodam malo masti DS kecu, i uskoro GE7 koji ce zameniti ili bad monkey ili metal master u lancu. Voleo bih whammy i procesor za efekte, to kasnije
May 5, 200718 yr comment_1391569 Dunlop Mxr 151 Doubleshot i Crybaby 535q, za sad dovoljno koje sranje od opreme. jer strvarno mislis da sa time mozes da sviras nesto vise od nevernih beba. :) :)
May 5, 200718 yr comment_1391912 Ima dva kanala jedan overdrive, drugi distortion, i jedno i drugo sljaka vise nego odlicno, jebavao sam se sa raznim pedalama, al ovakvu definisanost i ostrinu jos nisam sreo, znaci dz dz za sve pare, mada nisam probao i ostale mxr-ove kazu da takodje sabijaju
May 6, 200718 yr comment_1392758 Ima dva kanala jedan overdrive, drugi distortion, i jedno i drugo sljaka vise nego odlicno, jebavao sam se sa raznim pedalama, al ovakvu definisanost i ostrinu jos nisam sreo, znaci dz dz za sve pare, mada nisam probao i ostale mxr-ove kazu da takodje sabijaju bla bla bla... isho ja na pecanje... :)
May 7, 200718 yr comment_1392857 Jebes te tvoje pedale kad bolji dist dobijem sa berindzerovim vamp-om i veslom od gitare (ali sa dankanovim aktivnim magnetima)
May 7, 200718 yr comment_1392874 aktiva je chudo, ali sam siguran da me ne bi oleshio na pasivnom dankanu
May 7, 200718 yr comment_1392932 Ne bih da te smaram ali mislim da bi ti taj DD6 mnogo bolje radio da je ceo u loop-u nego u parallel izvedbi. Pazi ja na pojacalu imam i serijski Send&Return. Probao sam tu varijantu, i mogu ti reci da radi dosta losije od paralele. Drugo, probao sam i varijantu da DD-6 stoji na kraju niza ostalih pedala i da ide sa njima direkt u pojacalo (tako sam svirao ranije na JMP-u, a i probao sam na JTM-u). Dosta dobra varijanta, zajebana za svirku, moras dobro da zauzdas zice i sl... Paralela mi se najvise svidja za sada... Jedino cu jos da probam, s obzirom da je pedala STEREO, da drugi kanal posaljem u RETURN na Serijskom Loop-u. Da vidimo cisto sta ce se dobiti... Inace, jednom prilikom sam probao, najbolju varijantu.... jedan kanal u jedno pojacalao, a drugi u drugo, pa ih stavis s obe strane bubnja....
May 8, 200718 yr comment_1393626 E pa, da cujem komentare za ovo remek delo! http://i81.photobucket.com/albums/j217/Sil...lJackHammer.jpg
May 8, 200718 yr comment_1393676 Pa?Od kada je najobičnija crna izolir traka razlog za divljenje??? P.S.Ne mislim ovime da vređam kreatora, ali stvarno ne uviđam razlog... P.S.S.Kao da sad ja kažem... odsviao sam e mol pentatoniku na 12 poziciji ja sam majstor gitare... --------------------------------------------------12--15----- -----------------------------------------12-15--------------- -------------------------------12--14------------------------ ---------------------12--14---------------------------------- -----------12--14-------------------------------------------- -12--15------------------------------------------------------ Prvi čas je besplatan ostale naplaćujem... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
May 22, 200718 yr comment_1407926 ako te zanima još čitava 4 shape-a cena je pristupačna jedna jedan shape jedno pivo ( točeno )
May 22, 200718 yr comment_1407985 -----------------------------------------------------------15--17-- --------------------------------------------------15--17----------- ------------------------------------12--14--16-------------------- --------------------------12--14----------------------------------- -----------10--12--14--------------------------------------------- -10--12------------------------------------------------------------ Jebem li ga, ja ovo koristim kad soliram, to mi je neki pentatonska-skala-blues-lick trip, ne znam kakve tonove ima, ali je vrlo korisno... Koji post...
June 1, 200718 yr comment_1417670 @ Topic: Ne koristim nikakve pedale, procesore, efekte, etc... Zvuk gitare uvek vučem s pojačala... Ako je neko dobro pojačalo, ne može se meriti ni sa kakvim pedalama. A, ako je krš pojačalo... Imam krš zvuk.
June 1, 200718 yr comment_1417673 @ Topic: Ne koristim nikakve pedale, procesore, efekte, etc... Zvuk gitare uvek vučem s pojačala... Ako je neko dobro pojačalo, ne može se meriti ni sa kakvim pedalama. A, ako je krš pojačalo... Imam krš zvuk. Amin za to..
June 1, 200718 yr comment_1417899 Ја пазарио DS-2. Jебе кеве педалица за све паре. Istina Ima ortak radi odlično,sad samo još ,chorus,flanger,phaser,reverb,delay,compresor i 7 na lotou...