kuruz Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Technical death iz Kanade,vrlo dobar.Ono shto mi je jako zanimljivo je to shto ne sviraju manijachki brzo,ne koriste chinele previshe,nema dubokog growl-a,a ipak uspevaju da budu odlichni. Imaju 4 albuma,fali mi samo ovogodishnji,Feeding the Abscess. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Ja imam par pesama (uskoro nabavljam albume) i muzika je odlicna, ali mi je (pre) malo smetao vokal a sada mi je on u najmanju ruku ok, ako ne i dobar (malo su me smorili niski growlovi pa malo 'cistog' agresivnog pevanja nije na odmet). To volim kod Kanadjana. Imaju manje poznatih bendova ali svaki stvara svoju muziku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Izasao je novi? Konacno. Odo da ga nadjem pa se vracam sa komentarima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 To volim kod Kanadjana. Imaju manje poznatih bendova ali svaki stvara svoju muziku. upravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Canada FTW!!!! Eh na žalost imam samo Warp Zone (odličan album, btw). Ali upravo skidam ostalo ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Prokletiplagijatorikojinemajupojmaoistorijimetalaiholandskombenduistogimena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 why you mad, bole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 (edited) Idu mi na jaja ovakvi bendovi, majke mi. Pojavi se bend, svira metal, a pojma nemaju sa zivotom sto se tice metal istorijata i zabole ih da li je neko pre nosio to ime. Odlican primer je poljski black bend Blitzkrieg. Mislim, kako pored engleskog benda neko mima obraza da uzme to ime? Glupi klinci! Ovima za Martyr jos mogu i da oprostim, zato sto oni Holandjani nikada nisu bili nesto neznamkoliko popularni, ali ipak... Edited October 23, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Prokletiplagijatorikojinemajupojmaoistorijimetalaiholandskombenduistogimena. Martyr (CDN) - Osnovan 1994. Marytr (NL) - Osnovan 1997. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 P W N E D ! 1 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 Postoje dva holandska Martyr-a,jedan je oformljen 1997. a drugi 1983. Pretpostavljam da RNA govori o tom starijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Svejedno, muzika je ipak vaznija a ona u slucaju Kanadjana puno govori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Nemoj sad da se izvlacis molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Postoje dva holandska Martyr-a,jedan je oformljen 1997. a drugi 1983. Pretpostavljam da RNA govori o tom starijem. Naravno da sam mislio na stariji, ove druge ni ne znam. Taj Martyr je izdao dva odlicna albuma, ali su prosili poprilicno nezapazeno, jer su bili na maloj izdavackoj kuci. Svejedno, neznanje je majka svih zala. Sto je najgore, Holandjani su se reoformili i sviraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 pa sta... nek naprave split Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Aha, hoce to... heavy i death metal band... takva ludacka kombinacija se pojavilo jedino kod Skelator/Gutrot splita i to samo zato sto imaju zajednickog gitaristu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Господин Граул Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Ove gluposti sa imenom smaraju. Muzika ovog benda je mnogo do jaja , bar na ovom Warp Zone koji sam slushao.Mada ovi vokali i nisu neshto kvalitetni, mogli bi growl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 kakva uzas od teme za najbolji tech death metal bend danasnjice. jel uspeo neko da nadje linkova za onaj live dvd sto su izdali???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 kakva uzas od teme za najbolji tech death metal bend danasnjice. jel uspeo neko da nadje linkova za onaj live dvd sto su izdali???? Bolji od Necrophagista ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 meni jesu. ima ih dosta koji su po meni bolji od necrophagista. @azal: ja sam trazio ranije dvd, ali nigde nisam nashao. bili su na jednom mestu linkovi koji nisu radili. imam jedan koncert iz 2003. koji je loshijeg kvaliteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 evo skinut cu stagod od njih cim zavrsim ovaj drugi download... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 meni su daleko bolji od necrophagista. martyr su skoro nedostizni sto se tice kompleksnih riffova a pritom imaju i zajebane aranzmane koje su i tech i imaju mnogo smisla i pametno su slozene u isto vreme. mnogim smeta vokal ali meni bas carksi, neki spoj death-a i voivod-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ja nikako da stignem da preslusam, cuo sam za njih jos odavno ali sam se sve bojao da je u pitanju neki genericki death pa me mrzelo da skinem. ali sam po komentarima ljudi koji ih slusaju skontao da sam se prevario tako da cu ih preslusati u neko skorije vreme. jel zna neko kakvi su oni Lykathea Aflame i njih nikako da preslusam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 nikad chuo, ali sad vidim na arhivama ovo: Average rating for 14 reviews is 97% u pichku lepu materinu! moram ovo preslushati. inache, martyr-ova prva 2 albuma obavezna lektira. dobar je i ovaj zadnji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) Svaka ti cast ako recenzije na Arhivama smatras za neki validni reper... Poznato je da je to besmisleno raditi, isto kao citanje komentara na blaberu i youtube-u. Edited June 11, 2009 by H.J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts