Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 343
  • Views 37.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Izašao je album Kapetana Black Šlagera, projekat na kome ja, kao ex Perunko sviram klavijature. Imamo i neke goste, kao npr Marka Zečevića na gitari na pesmi rokenroul. Više informacija i download al

comment_1311152

To je to. Srednja King Crimson faza + rani Yes + prljavi Deep Purple/Alice Cooper + Iced Earth smek.

Moze li neki unplugged ako vec nece biti koncerta?? Barem neka ekskluziva za novu bracu?

i svaka žurka će postati besmislena bez pesme slavlje.mp3

:da:

Ucite tekstove, eto mene uskoro, pa zuraja!

Jbt, sad sam na trenutak pomislio na all-superstar bend, Perunko, Wenzek & Independor i da znate da sam se najzeio u sekudni! :frown:

comment_1311631
jbt, kako nekom ranije nije palo na pamet da ideju Perunka siri ovde? a ljudi se borili sa dusmanima na Domacoj Metal muzici

Domaća metal muzika zaslužuje ranu smrt... :violent:

Čestitam Simoni što je reopenovala temu. :pivopije:

Žalim što je promenjen prvobitni dizajn MagSpace-a... :sad:

Iz pouzdanih izvora saznajem da spot treba očekivati ovih nedelja, a do sredine marta sigurno. :rockdevil:

• Author
comment_1311662

Spot ce biti za maga,pre nekoliko nedelja smo se onako amaterski zavitlavali ja i jos par ortaka i snimali kao neki spot. Snimci jos nisu kod mene,ali verovatno ce i neko drugi raditi spot,pa ce da vidimo koja ce to komedija biti,mada mozda ispadne i cool.

To je to. Srednja King Crimson faza + rani Yes + prljavi Deep Purple/Alice Cooper + Iced Earth smek.

Konacno neko!!! Aleluja. Hvala. Zasto ovde ne postoji tema ni o King Crimsonu ni o Yes-u?!

Sto se koncerta/unppluged-a tice,ne znam. Videcemo u nekoj buducnosti,mozda i krenem sa necim.

Sto se tice misticne G tacke,do nje dolazis preko vagine,pa sa strane prema stomaku,napipas nesto zrnasto-to je to. Tvrdi se da svrsavanje kod zene je posledica nadrazivanja G tacke

Edited by knight