Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1042887

Aporea je bio muzicko pravoslavni projekt, mada danas o tome ne pise na Anastasijinom sajtu recimo, sve sa potenciranje njihovih pravoslavnih duhovnika i sl.

jel mu to dodje neka tradicionalna crkvena muzika ili nesto drukse?

Kolik ose ja secam, Autopsia je imala neke snimke jos 1981. ili 82. Laibach su nastali nesto kasnije.

ok icon_da.gif

• Replies 383
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1043655

ja sam jednom cuo da su mizar i laibach bili u kontaktu i da su cak jednom zajednicki nastupali, jel to istina?

Па у принципу било је сарадње.`85 је Мизар свирао као предгрупа на југословенској турнеји коју су тада заједно радили Лајбах и Дисциплина,тако да се може рећи да су били у контакту и наступали заједно.

comment_1043684
Imam neki dokumentarac o Laibach-u iz 93. god., gde se kaze da su nastali 80-e, a vide se neke njihove akcije iz 81.

Postoji t afama da su Laibach bili zabranjivani pa su prvi nastup imali tek 1982. Mada, mozda je to samo fabrikovanje istorije? Znas, jednom sam usao u SKUC-u

u pogresnu sobu i tamo ije bilo vise ljudi u odelima i sa brkovima. Deloval isu kao seljacka verzija G-17. Ja pomislio neka opstinsk ainspekcija, al mi Almira rekla da su to NSK i Laibach. Ja njima jednostavno nista ne verujem. Sta su mogli pokrali su od drugih, pa tako i od Autopsie koja je i dan danas mnogo bolji bend nego sto su Laibach oni ikada bili. Ili Mizar koji su, ako nista drugo, bili iskreniji i originalniji od Laibach.

• 2 months later...
comment_1127775

Вечерас(у Скопљу):

НОВА МАКЕДОНСКА СТРЕЛБА

13 МАЈ УНИВЕРЗАЛНА САЛА ПОЧ. 18 Ч

МИЗАР vs ГОРАН ТАНЕВСКИ

PHANTASMAGORIA (CRO)

2L-8 (GR)

ISTOK (SCG)

FAULT (BG)

LA COLONIE VOLVOX (MK)

PMG KOLEKTIV (MK)

ONE OF US (MK)

ЦЕНА 300 ДЕН (ПРЕТПРОДАЖБА) 350 ДЕН (НА ВРАТА)

Но поента овог није `е л` иде неко,него wtf бре Таневски?Повратак у Мизар или мислим шта?(У ово мамурно јутро,су ми све могуће опције у глави.)

Питам за случај да је неко евентуално у току са тим или ако јужњаци наврате,па да ме(нас) просветле.

Иначе,ако се неко(попут мене) потајно надао њиховом свраћању на Егзит,ништа од тога.Нису их звали.педери.

comment_1128779

Bila sam sticajem okolnosti na koncertu Mizara na jednom egzitu. Iskreno, pre toga nisam ni znala za njih. Dobar zanak mo je bio to sto se moja draga drugarica totalno odusevila sto oni sviraju, pa rekoh idsem s njom da 'isposhtujem' icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

E pala sam na dupe! Mnoogo su mi se dopali icon_smile.gif Support icon_smile.gif

.. Jos jedan dokaz da treba slusati prijatelje icon_smile.gif

• 3 weeks later...
comment_1149679

ja sam bila dva puta do sada na njihovom certu, jednom na exitu i drugi put kod nas u akademiji.

Zanimljiv i odlican bend, takodje njihova predgrupa istok (u 'demiji) je za svaku pohvalu! , prijatno su me iznenadili...duhovna , nekako spiritualna muzika icon_da.gif da neko ne zna nesto vise o tom bendu?

poz icon_wink.gif

• 3 weeks later...
comment_1164601

Занимљиво је да је ,,Дом" песма коју је радио Вртев(први певач Мизара и фронтмен Архангела) и да(барем мени) некако одудара од осталих.Ваљда нема тог етно призвука,па због тога.

comment_1165772

Ja te brale, i dalje ništa ne kontam, pošto sad zapravo ništa nisi ni rekao. icon_smile.gif ''Gruba okvirna'' sličnost - gde? Nije da sam sad neki fundamentalni fan Mizara, al' ono, ajde to malo konkretnije objasni...

comment_1166062

satro makedonski block Out, samo mnogo klasa ispod....ultimativni prosek,

Дечко,због тебе је и уведен термин ,,Лупа к`о Максим по дивизији",да би се користио у нормалном свету,пошто си ти,што се каже,велика мера која је непрактична за употребу у свакодневном животу када је лупање у питању.

Block Out и Мизар,па то само дегени(без намере да икога увредим) са Понија могу да извале.

Бићу кратак Мизар је дарк(ако ниси извалио налази се у ГЕИ делу),BO није(налази се у Хард делу).

Мизар има елемената етна(или како год),BO нема,није ни близу.

Нећу те убеђивати,јер једноставно ниси ни близу реалности по поређењу.

Edited by CrniBombarder

comment_1166734

jadan si sa takvim satro uvredama....

mnogo si se uhvatio za to, a argument je neki loshe uklopljen etno koD ovih i podela na ovom forumu.... icon_smile.gif

ne mislim ni ja da su isti, al' da se ne ponavljam....

poenta je da je bend jako nekreativan i muzicki vrlo tanak shto ne vidite, naravno....