Jump to content

Američki fudbal


negative creep

Recommended Posts

Nemaju oni kvalitet za superbowl...McNabb i Westbrook jednostavno nestanu kada je najpotrebnije !!! Kao sto sam i pretpostavio .... Warner i Fitzgerald su odlucili ... 3 TD !! Mada je moglo biti i drugacije ...

 

 

A sada .... GOOOOOOOOOOOOOOOOO RAAAAAAAAAAAVEEEEEEEEEEEEEENS ! :rockdevil:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ipak dobise celicni !! :( Realno, bolji su za Roethlisbergera...koji je najjaci kada je najteze !! :da: Inace, dobro se drzala desetkovana odbrana gavranova...ocekivao sam vece rasulo bez Rolle-a !! Onaj Polamalu nije normalan...svukud ga ima...baca se po terenu, igracima...leti kroz vazduh...strasno kakav igrac !! Za prvu sezonu, Flaco je bio sjajan...medjutim, ovu utakmicu je totalno pobacio...da je igrao makar na onom nivou kao protiv titana, bilo bi nade. Mada...tesko ko moze da se "nabaca" pored odbrane Steelersa !!

 

 

Svim srcem cu navijati u finalu za Cardinalse !! :D:pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zajebano ce sada biti na svim streamovima...kad se narod nagrne !! Ima jos 50-ak min. do kick-offa...tada ce biti najzagusenije...

 

 

 

Ja sada gledam kakvi su svi streamovi koje znam...ako naletim na neki 'perfektan'...bacicu link !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nadam se....strasan igrac...on i Boldin su trenutno najbolji par hvataca !! :rockdevil:

 

Samo da Warner ne upada u zamke cornerback-ova i saefty-ja Steelersa i mislim da Cardinalsi imaju sanse...naravno, ofanzivna linija mora biti na nivou!! Velicina Pittsburgh-a je da odbranom mogu pobediti i kad Big Benu nije dan !!

 

Napad Arizone ce odluciti ovde...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strasna utakmica !! :rockdevil:

 

Zasluzeno su Steelersi uzeli titulu....najbolji su i tu nema nikakve dileme !! Arizona se drzala fantasticno...po meni kljucne greske su bile presecena lopta Warneru na jard od gola (koja je vracena za 100yd TD) i milion faulova koje su nacinili tokom napada Pittsburgh-a (u 3. cetvrtini, kada su uboli fild gol) !! Cornerback-ovi Cardinalsa su katastrofa...u kljucnim akcijama oni se pogube ko budale !! Napad je bio na nivou...a garantujem da je bio jos makar minut...svasta bi se dogodilo!!

 

 

Sta reci za celicne...Roethlisberger je pokazao svoju velicinu...utakmicu koju je upropastio (uz pomoc onog njihovog centra...koji je napravio saefty) je neverovatnim napadom pretvorio u nezaboravnu pobedu ! To ne moze svako...i stvarno je veliki QB !! Ali najjaci je, po obicaju,bio Polamalu...u par navrata se zaleteo kao bik da zvekne igraca (ocekivao sam da ce ga rasparcati na sitne komadice sa sve opremom)...medjutim, omasio ih je i svaki put odleteo u prazno...mnogo je dobro izgledalo (extra FAIL ! :) ) !!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

rekao sam burazeru, arizona dobija, pred pocetak.

posle field gola za 20-7, rekao sam mu to isto. mali se upishao od smeha. a onda je dosao leri.

i sve bi bilo super, da kardinali imaju odbranu protiv santonija...bio sam u pravu za prognozu 59 minuta i 25 sekundi efektivne igre.

mislim, neverovatno je koliko stvarno ekipe za kje ja resim da navijam u velikim utakmicama, redovno gube. tako da, ako zelite besplatan savet za kladionicu....

Edited by LeX69

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ma stilersi su mi tek 3-4, iglsi su no.1 :D ali ih je glupa arziona izbacila tako da sam imao razlog vise da budem naklonjen stilersima :D

gledao sam malo pro bowl, tek tada sam video da se ficdzerald sudario sa saigracem u autu kada je jurio da zaustavi prodor posle presecene lopte na kraju prvog poluvremena superbowla, da nije bilo tog sudara velike su sanse da ne bi bilo tac dauna...za dlaku :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...

Nadjoh na nekom hrvatskom sajtu...

Gledatelji u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini uskoro će moći uživati u novoj sportskoj televiziji TV Arena Sport koja je već započela sa probnim emitovanjem u srpskoj kablovskoj televiziji PTT KDS.

 

Kanal će u probnom režimu emitirati narednih mjesec dana, nakon čega kreće punom parom. Konkretnije informacije o cijelom projektu kao i to koji sportski sadržaji će se na novom kanalu emitovati saznat ćemo u narednim danima. Kada će i gdje će tačno krenuti sa emitovanjem novi sportski kanal koji je izazvao velik interes javnosti, zasad nije sasvim jasno.

 

Zanimljivost je da PTT KDS - kablovska televizija koja broji tek nešto više od 100.000 korisnika u Srbiji (otprilike 10% pay tv tržišta) kanal TV Arena Sport najavljuje kao ekskluzivu za svoje korisnike što sigurno ne predstavlja dobru vijest za korisnike najveće kablovske televizije SBB koja broji preko 700.000 korisnika, kao ni za korisnike DTH platforme Total TV.

Kanal TV Arena Sport trebao bi emitirati sve one utakmice Uefine Lige prvaka na koje tv prava ne polažu televizije sa nacionalnom koncesijom, a slično će biti i sa Uefinom Europskom ligom. Neslužbeno se doznaje da će se na ovom kanalu između ostalog prikazivati i američki NFL, te talijanska nogometna liga Serie A. Sve u svemu, čini se vrlo zanimljivo.

Kakav uzas,ja sam na SBB-u,mogu se pozdraviti sa jedinim sadrzajem koji sam pratio na tv-u. :sad:

Edited by Defunctus

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...