Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 122.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Ja ne msilim na projekat. Projekat je pretesko smece, a onaj album 01010101010 je samo obicno sranje ne vise od toga.

• http://www.youtube.com/watch?v=IvvPI6Mh-xw

• Album: http://mediaboom.org/mp3/299485-star-one-victims-of-the-modern-age-2010.html

comment_2632700

Sto bi bilo providno, nigde on ne krije da je fasciniran Hawkingom i univerzumom i ostalo :) Generalno, meni je njegov zadnji album masterpiece, nije metal kao ostali, ali je i te kako dobar i lepo uklopljen album. Ima raznovrsnih pesama, i sve su uklopljene u celinu. I prica je super. E sad, Ayreon, imam osecaj da ce da jebe kevu, po onim njegovim trailerima sto je izbacivao sa snimanja ovog novog albuma.

comment_2632701

Meni se svidja par stvari samo, a jedna malo vise i to je to. Nije mi uopste filing kao na ranijim Ayreon albumima gde su mi sve stvari pravi svrs. I zadnji Ayreon iako ga ovde nahvaliste nije zadovoljio moje kriterijume. Nadam se da ce ovaj sledeci da me najzad dovede do ekstaze. :bigblue:

comment_2635572

Sto bi bilo providno, nigde on ne krije da je fasciniran Hawkingom

I Hawkingom, a i Hawkwindom ;) ;)

Inace, jos jednom da kazem da mi je proslogodisnji Arjen remek-djelo od albuma i vjerovatno jedan od kandidata za album tekuce decenije.

Edited by Runner

• 1 month later...
comment_2656117

Poslusah album In Darkness They Whisper, od Space MIrrors, projekat izvesne Ruskinje Alise Coral.

Ono ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju.

Posebno je odvratan glas majmuna pod pseudonimom Martyr Lucifer, koji se dodatno posrao po svemu, posebno je naslovna pesma jedna muka da se slusa zbog njega.

Kliknem ja njegovo ime na arhivama, kad ono covek ima svoj projekat, i pise:

"Featuring members of Hortus Animae, Opposite Sides, At the Gates, Paradise Lost, Cradle of Filth and Nokturnal Mortum"

Ja pomislih sta je ovo, daj da vidimo ko su ti clanovi, kad ono bubnjeve svira bubnjar Adrian Erlandsson i to je kompletna veza sa At the Gates, Cradle of Filth i Paradise Lost. 3u1!

Ostalo anonimusi, razume se.

Pisem to ovde jer nemate opstu temu na ovom podforumu, a Arjen je svirao i pevao na prvom albumu nesrecnog Space Mirrors-a, je l' slusao to neko, valja li to ili isto nesreca?

• 2 months later...
comment_2681662

Ne znam sto ste misljenja da je sjebao prosli put... Ipak je on uradio svoj licni projekat, a ne Ayreon, tako da nije sjebao nista :) Imao inspiraciju i napravio album, i meni se svidja. A ovaj novi Ayreon ce da kida, po ovim klipicima koje kaci, ovo ne moze da omane nikako :)

comment_2681686

Ja ne msilim na projekat. Projekat je pretesko smece, a onaj album 01010101010 je samo obicno sranje ne vise od toga.

comment_2681767

Како коме. Мени далеко од доброг албума, а ремек дело не бих да спомињем уопште, а велики сам фан овога бенда.

comment_2682380

Nije daleko nego upravo to. Nisam mislio na ovaj zadnji projekat nego prethodni. Zadnji je onako pfff. Moze se slusati ako mora.