Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 261.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Хефесте пуши га.

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

DIPLOMIR'O

• I tako, ne studiram vise nista Zavrsen master ove nedelje.   Koja jebena sreca. Dosta lomatanja sa egoima i propalim mozgovima, uskladjivanja termina i rokova, iscekivanja odgovora i ostalih glupos

comment_1772888

postoji priča za beogradski pravni fakultet, došla keva jedne studentkinje kod profesora i kaže ''ja ću uraditi sve što želite ako joj dozvolite da položi ispit'', i čovjek ustade, zaključa kancelariju i odradi stvar. Poslije uzima indeks otvara i kaže:''pa ona je kod mene već polagala, evo upisane ocjene''.

Majka:''Je li ovo kancelarija xx?''

Prof:''Ne.''

:)

comment_1772892
postoji priča za beogradski pravni fakultet, došla keva jedne studentkinje kod profesora i kaže ''ja ću uraditi sve što želite ako joj dozvolite da položi ispit'', i čovjek ustade, zaključa kancelariju i odradi stvar. Poslije uzima indeks otvara i kaže:''pa ona je kod mene već polagala, evo upisane ocjene''.

:) :)

comment_1772915

било би јаче да је рек'о: ''не, ово је канцеларија ххх''. овако је нереално.

comment_1772954

hahahahah :pivopije:

sado mazo!

comment_1773027

al bukvalno je tako na pravnom...

upada jedna na ispit kod prof. Panova...onako, sva se skockala...malo i kurvanjski... a ruzna ko grob...odgovara ona tu, pojma nema, i ovaj je obori...i dok je izlazila on joj viche - "jebemo mi ovde, al ne jebemo sve" - neshto u tom fazonu :):):):):)

chula jedna moja drugarica...kaze ziva istina...

comment_1773153

upada jedna na ispit kod prof. Panova...onako, sva se skockala...malo i kurvanjski... a ruzna ko grob...odgovara ona tu, pojma nema, i ovaj je obori...i dok je izlazila on joj viche - "jebemo mi ovde, al ne jebemo sve" - neshto u tom fazonu :):):):):)

brutal death!

comment_1773188

Zato su sad omogućili ostvarivanje emotivnih veza među profesorima, studentima i ostalima na pravnom. Čisto da ozvaniče ono što već uveliko rade. :rolleyes:

comment_1773247

Ni visu poslovnu :P

@kuruz - Jao veliki, nemoj da se ljutis ;) To je moje osecanje po pitanju toga, nemoj da se vredjas.Ne kazem da je to manje kvalitetan faks ili nesto slicno, prosto ja to NE VOLIM, i iz istog tog razloga bi mi bilo jezivo tesko verovatno.

Kao i tebi mozda da studiras Svetsku knjizevnost ko ja mucenica :)

comment_1773250

Наравно да не би, размишљао сам и о томе кад сам уписивао факултет...

Не вређам се, него ми је смешно што овде сви пљују Правни, а студирају којекакве будалаштине.

Edited by Доктор Куруз

comment_1773269
Dobro, ne pljuju ljudi u smislu da je pravni smesan, los, lak, neozbiljan za obrazovanje.

Nego prosto po licnim afinitetima ;)

Због напуцаних риба и Црогораца, колико ја видим.

Црногорца ниједног нисам упознао у генерацији '88. Што се тиче риба, па наравно да је мноооого лепше видети деколтирану бичарку која је управо испала из соларијума него готичарку у мартинкама.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.