Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 262.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Хефесте пуши га.

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

DIPLOMIR'O

• I tako, ne studiram vise nista Zavrsen master ove nedelje.   Koja jebena sreca. Dosta lomatanja sa egoima i propalim mozgovima, uskladjivanja termina i rokova, iscekivanja odgovora i ostalih glupos

comment_2417133

Kol'ko ja volim liftove na svom faksu... Bas su mi prirasli za srce u ovih nedelju dana <3

A, da, i internet sokak u kojem interneta nema, ali zato ima Angry Birds na svakom od ponudjenih 30 racunara. <3 <3 <3

comment_2417723

internet sokak je nesto najgej sto sam ikad cuo.I to je bilo pre x godina,i dalje tako mislim.

podseti me na onog garavi sokak lika sa brcicima sto peva neke salas pjesmice o hrani i madjaricama.Nesto kao kul verzija balasevica.

Edited by Egzistencijalni Bol

comment_2417816

A svi ga tako zovu, jebeni internet sokak, 15 kompova negde gde nicemu ne sluze... To je bila prva stvar koju sam cula kad sam usla u onaj amfiteatar... Internet SOKAK fak jea.

EDIT: E, da, provalila sam i gde moze da se iskoci kroz prozor a da se ne pogine xD

Edited by ~HaVoC~

comment_2417845

Ma, radi ovde net, al' moras da se drkas sa proxyjem i slicnim sranjima, za sta ja (obicno) nemam zivaca, pa koristim either wireless or mojo :D

To sam skontala da ne radi ona dva puta kad nisam mogla da spavam pa sam dosla u 7 ujutro k'o vampir na faks. Onda sam shvatila da ni kafic ne radi tako rano, pa sam pila onu bljuvotinu od kahve sa automata.

comment_2417849

Ту компови бар раде. Код мене на информатици се и даље цепа Офис97, на Виндоузу98 :haha:

А што се инсомније тиче - кад тако пораниш, одеш тачно преко пута у кафић. Имају одличну кафу, а и точено пиво им није лоше :bigblue:

comment_2417883

Ма шта раде! Можда 10 рачунара од 30. A заузети су скоро увек. Јебига, немаш сваки дан могућност да висиш на фејсбуку преко академског линка :udri:

Nemoj tako, ja uvek kad prodjem, cepa se Angry Birds xD

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.