December 6, 200619 yr comment_1247959 Suma. Ptice tiho cvrkucu... kao da se boje da ce narusiti rajski spokoj koji vlada. U daljini se cuje zubor potoka. Blagi vjetar njezno njise krosnje, a sunce prodire kroz gusti krov od lisca. Najednom, oblaci prekriju sunce, tama se nadvije nad potok koji postane mutan, a zubor utihne. Vrijeme kao da je stalo. Ptice su se ukipjele dok je crnilo prekrivalo sumu. Krosnje su se pocele lediti. Listovi se pretvorili u ledene sige, a potok u srebrn sag na kojem su, poput prividjenja, lezale dvije smrznute uginule ptice koje su malocas tako divno pjevale. Hladnoca se uvukla u svaki kutak moje duse. Koji trenutak ranije tako sretna i spokojna sam bila, otkud sad ovo sivilo? Krenuh polako po stazici, dok su se kristalici leda lomili pod mojim nogama, a inje mi zapinjalo za kosu. Zalazila sam sve dublje u sumu, a zrak je bivao sve hladniji. Dosla sam do ruba planine niz koju je padao slap, leden i brz, brzi od hladnoce, brzi od vremena... Iznenada se slap zaustavi, a rub planine odvoji i pocnem padati u bezdan. Dok sam padala, u sebi sam osjecala kako dio mene umire, a suze nezaustavljivo klize niz promrzle obraze... I shvatih, da suma je moja ljubav, tako daleka i nemoguca, koja umire dok nemocno udaram ledjima o stijenu, osjecajuci bol zbog vode, toliko hladne da pece, razdire kozu... Okrenuh glavu, posljednji put pozdravljajuci sunce koje je iza oblaka nacas provirilo, kao za oprostaj. I pustih jos jednu suzu, da kao uspomena kopni u hladnom kamenu. Jos jednom tiho kriknem, pozeljevsi da me nema... I zelja se ostvari... Report
December 10, 200619 yr comment_1250804 Ovo doživljavam kao siže nečega što se u tebi dešava ceo život. Kao skicu za metrijal za neko veće i bolje delo. Ovakav vid izražavanja - kolaže - ne ljubim preterano. Mislim da svoju priču možeš da ispričaš mnogo lepše ako se potrudiš! Report
December 10, 200619 yr comment_1251027 Raj nema ptice jer da ih ima onaj ko ima farmu bio bi bog...if you know what i mean Report
December 10, 200619 yr comment_1251052 @ovaj gore ja nemam pojma sta si hteo reci a nema ni veze a sto se dela tice, pocetak me potseca na sastav koji pisu deca u osnovnoj skoli. moram napomenuti da si zaboravila da spomenes visibabe u prvoj slici i devojcicu koja veselo skakuce hvatajuci leptire. nekako besmisleno, nema cilja cela prica. svidja mi se jedino ovo u zadnjem redu sto pise. Report
December 10, 200619 yr comment_1251065 Odavno ne videh perverzniji naziv za temu. Anyway, dobar trip. Report
December 11, 200619 yr comment_1251231 @ovaj gore ja nemam pojma sta si hteo reci a nema ni veze htio je reci da kad neko prdne onda smrdi, znaci da je covjek ziv i da postoji.. tako neki fazon. ako grijesim, ispravite me slobodno. Report
December 12, 200619 yr Author comment_1252225 Nije poenta ostavljati komentar, ako prvensveno rad nisi ni procitao, ili ti se toliko dopao, pa si ostao bez rijeci, lol. Report
December 12, 200619 yr comment_1252228 Mrtav sam... Dakle... Postojim... ili Mrtav sam... Dakle... Ziv sam ili Mrtav sam... Dakle... Mrtav sam Fuck! Report
December 14, 200619 yr comment_1253210 Mene i dalje ovaj rad podseća na jednu veliku metaforu, ali pošto si tako otvoreno rekla da je opis pokvarila si mi kompletan utisak. Report
December 14, 200619 yr comment_1253243 brate kolko li je dece odraslo na ovim stranama foruma ovo je skolski primer Report
December 14, 200619 yr comment_1253251 ' date='14. 12. 2006, 14:50' post='1253243'] brate kolko li je dece odraslo na ovim stranama foruma ovo je skolski primer Obucjaru, pazi se..sledeci put ti nece uzeti samo sat. Report
December 15, 200619 yr comment_1253901 Sta ce zena sama u kafaniii, pitaju je svi! Eto, nije me bilo neko vreme, i nista se nije promenilo na losem starom YUmu (k'o da je to neko i ocekivao). Snaga smora je neunistiva, pseudo poete vladaju! BTW, jesam nekome nedostajao k'o cir na dupetu? Report