8 hours ago8 hr comment_3123013 Ma kakvo smežurano kengursko mudo Lana Del Rej Edited 8 hours ago8 hr by Grobodan Report
6 hours ago6 hr comment_3123023 Lana del Rey je za ljude van hipster priče ono što je Metallica za nemetalce, mek donalds takvog zvuka.Btw, raste mi Neurisis svakim slušanjem. Report
3 hours ago3 hr comment_3123039 lana jeste pomalo mekdonalcsenida je zato vanserijski umetnik neurisis da Report
2 hours ago2 hr comment_3123042 LDR je jedini ultra popularni izvođač kojem je svaki novi album manje komercijalan od prošlognajjača Report
1 hour ago1 hr comment_3123044 lana zauvek, a ja sam tačno 0% u tom daddy fazonu. al opet, lana zauvek komercijalnost irelevantna. ljubav večna Report
1 hour ago1 hr comment_3123045 i senida i lana smećeal' zato neurosis kida, Seething and Scattered i poslednje dve su mi najboljefala bobu što su kenslovali skota Report
1 hour ago1 hr comment_3123047 33 minutes ago, Havočka said:kojom metodologijom meriš komercijalnost albumametodom hitičnosti na prvuBorn to Die je ceo takav, a svi kasniji su dosta drugačiji i nemaju radijske hitove u tom broju, rekao bih namerno, ali su svi i dalje jako dobri Report
1 hour ago1 hr comment_3123048 30 minutes ago, Baal said:i senida i lana smećeal' zato neurosis kida, Seething and Scattered i poslednje dve su mi najboljeTitula zasluzena. Report
1 hour ago1 hr comment_3123049 aj bas cu pustim mislim da poslednja dva nisam ni cula da, ako je na radiju, uglavnom je u tuđoj pesmii uglavnom su smece hahainteresantno mi je da kruna balkana nije kod nas na radiju, znaci bombahitovinemo niko sad vise da mi daje pluseve i minusekako je uopste moguce da nemamo temu za ldrkako imamo za lejdi gagu nemamo za lanu wtf Report
59 minutes ago59 min comment_3123050 forum ljubitelja benda Ajron mejden, jasno je da ovde nema poštovanja za prave vrednosti Report
58 minutes ago58 min comment_3123051 prilično sam siguran da je bila tema za Lanu i da sam je ja otvorio Report
48 minutes ago48 min comment_3123054 izvolitewww.yumetal.net/forum/topic/58394-lana-del-rey/page/9/#comments Report
29 minutes ago29 min comment_3123060 1 hour ago, kuruz said:LDR je jedini ultra popularni izvođač kojem je svaki novi album manje komercijalan od prošlognajjačaSamo je sve dosadnijaSenidah>>>>Neurosis >>>>>>>>>>>Lanica Report
28 minutes ago28 min comment_3123062 jes dosadna evo stize do polaima lepe neke deonice al' dosadnaweird shit mandatory Report
26 minutes ago26 min comment_3123063 Prvih par albuma joj kida onda je postajala lagano sve dosadnija. Muzika za žene koje izgledaju kao Shane Embury Report
22 minutes ago22 min comment_3123066 a neurosis mi mozda najbolje sto je izaslo od vidjedude xddd Report
20 minutes ago20 min comment_3123067 Ima vidjedude ekipa novi projekat, dobro nabadanje:https://crouchmusic.bandcamp.com/album/breaking-the-catatonic-state Report