12 hours ago12 hr comment_3123013 Ma kakvo smežurano kengursko mudo Lana Del Rej Edited 12 hours ago12 hr by Grobodan Report
10 hours ago10 hr comment_3123023 Lana del Rey je za ljude van hipster priče ono što je Metallica za nemetalce, mek donalds takvog zvuka.Btw, raste mi Neurisis svakim slušanjem. Report
7 hours ago7 hr comment_3123039 lana jeste pomalo mekdonalcsenida je zato vanserijski umetnik neurisis da Report
6 hours ago6 hr comment_3123042 LDR je jedini ultra popularni izvođač kojem je svaki novi album manje komercijalan od prošlognajjača Report
5 hours ago5 hr comment_3123044 lana zauvek, a ja sam tačno 0% u tom daddy fazonu. al opet, lana zauvek komercijalnost irelevantna. ljubav večna Report
5 hours ago5 hr comment_3123045 i senida i lana smećeal' zato neurosis kida, Seething and Scattered i poslednje dve su mi najboljefala bobu što su kenslovali skota Report
5 hours ago5 hr comment_3123047 33 minutes ago, Havočka said:kojom metodologijom meriš komercijalnost albumametodom hitičnosti na prvuBorn to Die je ceo takav, a svi kasniji su dosta drugačiji i nemaju radijske hitove u tom broju, rekao bih namerno, ali su svi i dalje jako dobri Report
5 hours ago5 hr comment_3123048 30 minutes ago, Baal said:i senida i lana smećeal' zato neurosis kida, Seething and Scattered i poslednje dve su mi najboljeTitula zasluzena. Report
5 hours ago5 hr comment_3123049 aj bas cu pustim mislim da poslednja dva nisam ni cula da, ako je na radiju, uglavnom je u tuđoj pesmii uglavnom su smece hahainteresantno mi je da kruna balkana nije kod nas na radiju, znaci bombahitovinemo niko sad vise da mi daje pluseve i minusekako je uopste moguce da nemamo temu za ldrkako imamo za lejdi gagu nemamo za lanu wtf Report
5 hours ago5 hr comment_3123050 forum ljubitelja benda Ajron mejden, jasno je da ovde nema poštovanja za prave vrednosti Report
4 hours ago4 hr comment_3123051 prilično sam siguran da je bila tema za Lanu i da sam je ja otvorio Report
4 hours ago4 hr comment_3123054 izvolitewww.yumetal.net/forum/topic/58394-lana-del-rey/page/9/#comments Report
4 hours ago4 hr comment_3123060 1 hour ago, kuruz said:LDR je jedini ultra popularni izvođač kojem je svaki novi album manje komercijalan od prošlognajjačaSamo je sve dosadnijaSenidah>>>>Neurosis >>>>>>>>>>>Lanica Report
4 hours ago4 hr comment_3123062 jes dosadna evo stize do polaima lepe neke deonice al' dosadnaweird shit mandatory Report
4 hours ago4 hr comment_3123063 Prvih par albuma joj kida onda je postajala lagano sve dosadnija. Muzika za žene koje izgledaju kao Shane Embury Report
4 hours ago4 hr comment_3123067 Ima vidjedude ekipa novi projekat, dobro nabadanje:https://crouchmusic.bandcamp.com/album/breaking-the-catatonic-state Report
3 hours ago3 hr comment_3123069 59 minutes ago, Grobodan said:Prvih par albuma joj kida onda je postajala lagano sve dosadnija.Muzika za žene koje izgledaju kao Shane Emburykad već otvaraš tu konzervu crva često imaš pogrdne komentare na izgled žena ili ih nazivaš transvestitima, a na kraju ispada da ja preferiram žene koje izgledaju i zvuče kao žene i da sad svi treba da se pretvaramo kako nam prva pomisao kad čujemo i vidimo senidu nije drag race eno, roze slon u prostoriji je počeo i da poskakuje a možemo i da se pretvaramo kako ne bi jeo polomljeno staklo da te lana samo pogleda a neurosis, inače, baš legao Report