June 16, 200916 yr comment_1980698 Imao sam priliku da slusam ovaj bend na Metal Battle finalu u BL, bili su stvarno dobri, poslije Forever Storma najbolji i dobri konkurenti za pobjedu ali eto izmaklo im nazalost...
June 24, 200916 yr comment_1986698 Fin bend skroz. Sviraju neki metalcore kako se meni cini, navikao bih se brzo na njih da ih slusam cesce. Nece oni nista gori postati zato sto nisu otisli na WOA mada jeste bila fina prilika. Srecno u daljem radu...
August 16, 200916 yr Author comment_2026841 Ehej ljudi dajemo lokalnu podrsku bendu Darkest Hour (USA). Be there or be square 22.08. - SKC, Livingroom DARKEST HOUR DEADRISE VIOLENT CHAPTER
October 4, 200915 yr Author comment_2066327 Bili smo vredni za vreme leta i resili smo da promenimo list. Da ne davim dalje pogledajte sami na: VC DANCE
November 17, 200915 yr comment_2096122 ta kanjiza je najodvratnije mesto za svirku, i sto se tice prostora i sto se tice publike koje ni nema, ali gazde se nevidjeni kreteni. ocekujte da ce vam traziti da se smanjite (sto naravno niko nije jebao 5%), kao i da ce vam u jednom trenutku banuti murija jer je glasna muzika a lokal je u centru. onda morate napraviti pauzu jer gazda nece da odgovara zbog nekih jebenih metalaca/korovaca ili sta god. mi smo lupili X na to mesto, ali mozda se vamo posreci.. ako ponesete pojacala od 10w. Edited November 17, 200915 yr by Theory of Chaos
December 9, 200915 yr Author comment_2110255 Ljudi izbacili smo nove maje za devojcice i decake. Cena 600din + ptt Takodje uradili smo novu seriju diskova naseg albuma "Traces". Ovo je remaster varijanta koju je odradio Marjan Mijic iz Sente. Malo smo promenili cover tom prilikom. Sibnite poruku ako ste zainteresovani
December 20, 200915 yr comment_2116206 Pozdrav svima. Nažalost ponovo smo u neradoj situaciji da tražimo gitaristu. Buca ima druge planove i uskoro se prijateljski razilazimo sa njim. Ako ima zainteresovanih gitarista neka se jave za eventualni razgovor. Hvala!
February 17, 201015 yr comment_2149076 Nemam pojma, ishao sam kolima, ima jedna zajebana pekara sa nadrkanim burekom i pitama kad se izadje levo iz kluba