Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 452
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Drugari evo naseg prvog spota za pesmu "Devil Hides In The Details"   http://www.youtube.com/watch?v=AsUfbtWZhwk&feature=feedu   Uzivajte

• Prvi singl "Far From Loyalty" sa naseg novog albuma "Inverse Midas".   http://www.youtube.com/watch?v=1xoEQZgBI5g   Uzivajte i prosledjujte dalje!

• Moderan metal/hardcore, metalcore, emo, sve je to isto, i i dalje ga ne smatram metalom.   I, sve je to OK, dokle god ljudi kažu: "Da, mi nismo metal, već moderan metalcore, whatever..." Ali kad

comment_1631990

to sto tema nije bila aktivna 100 godina to nemoj da te brine,to zato sto je publika zainteresovana ... evo mi smo potpisali ugovor sa grchkom muz. kucom,a tema nam je na deponiji... opusteno,valjda to tako ide u ovoj drzavi. kada snimish album i izdash onda postanesh manje interesantan.

comment_1635333
mi krecemo 11og iz beograda za skoplje, bicemo u nekoj kafanici kod zeleznicke stanice od 19h :), voz nam polazi oko 22:20h, pa.. mozete naici da mi donesete i da popijemo nesto, a? :pivopije:

Ako ćeš da nosiš majcu na svirci ok :P Aj moš se iskombinujemo tako nešta. Cimajte još par dana pre poslaska na spejs!

comment_1638782

Naterali ste me da se ulogujem, a to mrzim... Moram i da se obratim bandmates-ima, i to bash na ovaj nachin iako je interna stvar - dakle, Alek i Fatdzo - dajte se manuti coravih poslova oko ovakvih rasprava jer su one sizifovski uzaludne - realno svaka kritika je legitimna ko god da je izrekne i koliko god da je (ne)osnovana - o osnovanosti sudi istorija... Hocu da kazem da smatram teme u kojima chlanovi benda vrednosno govore o svom bendu zapravo nepotrebnim i cak kontraproduktivnim - jer prave smeshne forumske tenzije koje zapravo zrache loshim utiskom - s druge strane (nemojte me pogreshno shvatiti) koga je normalnog briga shta pishe na Yumu? Suludo je da bend radi neshto shto inache ne bi radio zato shto neko na nekom forumu veli neshto, ali takodje i da chlanovi benda ubedjuju druge da li je bend dobar/losh i da li ima identitet. Smatram da je na bendu da radi, vezba, svira, snima - tako se regrutuju ljudi - sve ostalo kompromituje bend a publiku deli - ne po liniji "voli/ne voli datu muziku" vec po liniji "ortak/ona budala sa foruma"...

Ako odem dalje u pokushaju objektivnosti - slozicu se sa Apeironovom tvrdnjom da je zanr prilicno preforsiran i da je fabrikacija uveliko na delu.

Drugo, ja sam kritiku voljan da chujem - itekako ima prostora za rad - zapravo mi vec sviramo neke skroz nove stvari, i lichno jedva chekam da njih zavrshimo i snimamo, uprkos faktu da do ovog trenutka nismo nashli izdavacha ni za prethodna dva snimka... Ako vam ishta mogu obecati u ime VC, to je da cemo raditi i dalje - a da li ce forum prozivati a svirke propadati ili cemo mozda prodati silne karate - jbg, znacemo vremenom. Mada poenta je da nije ni bitno, zar ne? Bitno je da se tera i vezba...

Ok, preterah.

Pozdrav, i josh jedan poziv da dodjete u sredu i chujete Apokalipsu, Heteru i Dctrlld uz nash skromni doprinos. :pivopije:

L.

comment_1642232
inace , juce na VCu najbrutalnija atmosfera. Od svih METAL bendova na sirotim emovcima, najvise mosha, stejdzovanja,srkl pitova itd... super bilo stvarno!

U wcu?Ne sumljam ni malo,vi volite sve sto ima veze sa guzom ;)

Satke, de ih samo nalazis covece. Na koje sajtove ti ides u svoje slobodno vreme? :evotigana:

http://www.google.com/search?hl=en&q=e...G=Google+Search

:evotigana: