Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1270017

Дакле не знам где је и да ли је била тема о њима...

Елем овде можемо причати о њима али оно што је мени потребно је неки линк за њихове песме пошто се убих тражећи и нигде их нема.Па рекох на јуметалу има све па и ово.

Edited by Elvis

• Replies 110
  • Views 22.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_1271548

Најјаче да ми је то професор.Колико је то сигурно?Знам да сад свира у том тибуте бенду али за ово нисам знао.

Ааааааа супер па сад знам где ћу да набавим њихове песме.

comment_1271616

Hahahahaha, jeste asistent na sociologiji :da::lol: . Tacnije, docent je. Cuh od mladjih generacija da je uzasno strog... :):):)

Evo vam link -> Dusan Pavlovic

"U periodu 1990-1993 svirao akusticnu i elektricnu gitaru u doo-wop bendu Vampiri. Za cetiri godine bend je izdao tri ploce i odsvirao preko 100 koncerata." :)

A, btw, diplomirao je `94.

Edited by ALEXIE_AIC

comment_1271619

Ja otvarala temu o Vampirima koja je nestala. Imas da skines 10ak stvari aa dc++u

Ne secam se da je ovaj baja bio asistent 2000. Mozda i jeste, ali mi se sociologija toliko gadila da je moguce da imam filter na pamcenje likova koji se bave doticnom.

Edited by michelle

• Author
comment_1271682

Он је асистент Чедомиру Чупићу, и онако изгледа да је строг мада ме неће он испитивати.Оно што је сигурно, нема осећај за облачење и боје.А да био је и у Утиску недеље у децембру.Иначе предавања му нису лоша.

Ма има да му тражим све дискове од Вампира па ћу да вам поделим, наравно потписане.

comment_1271804

Da, dobro pitanje, zna li uopšte neko gde su sada oni i ima li neko podatke o njihovoj diskografiji i imena članova tog benda????

Znam da imaju tri albuma, poslednji je "Plavi grad" iz 1995. Prvi je "Rama-lama-ding-dong", a drugi ne mogu da se setim kako se zove.

Meni je bilo stravicno zao kad su na izboru za naseg predstavnika na Evroviziji tamo 1992. izgubili od Ekstra Nene. Imali su odlicnu pesmu, isla je: "Ding-ding-dong, dingding-dong, nek' zvone zvona, <opet zvona> nek' cuje ona, neka cuje zvona koja su zvonila za nas".

Meni je taj njihov rokabili fazon bio mnogo gotivan, da ne pricam za "Andjele".