Grobodan Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Nestala i ova tema... Finski death/doom bend,3 albuma - the morning never came,ghosts of loss i hope,koji izlazi ove godine. evo linka za novi spot: Quote
Grobodan Posted January 28, 2007 Author Report Posted January 28, 2007 dobar,dobar samo,nijedna pesma preko 10 min - kakav je to dum? sviraju na wackenu ove godine...nadam se da cu uspeti da se odvucem tamo,a i na evropskoj turneji su sa moonsorrow ali to nema sanse da dodje ovde Quote
Turin Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 (edited) ovde mozete da nadjete link za Hope: http://d-kaleta.net/2007/01/29/swallow_the..._hope_2007.html link jos uvek radi Edited February 13, 2007 by HowlingWind Quote
זאבים Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 imam samo ghosts of loss, a hope nabavljam uskoro, super su Quote
זאבים Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Izashao je dugo cekani nowi: http://rapidshare.com/files/141272911/Swal...rtal_by_Jho.rar pass : www.mediaportal.ru sawrsenstwo !! Quote
Grobodan Posted September 11, 2008 Author Report Posted September 11, 2008 U, do jaja je novi EP tj ova mamutska pesma, posto demo imam vec poodavno. Quote
Josif Visarionovič Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 samo,nijedna pesma preko 10 min - kakav je to dum? Jebem te jel si slusao KYPCK? Quote
BiserkaB. Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 generalno, dobar su mi bend... svidja mi se vise album Hope... a evo skidam sada ovo novo... Quote
Leona Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Skinula sam ovo novo, radim nesto i mislim se... (posle jedno 40 min): ''Pa jbt, za nema ovo oko 5-6 pesama?'' Okrenem se, pogledam da je tek na drugoj pesmi i odvalim se od smeha svojoj gluposti... Svidja mi se album. Quote
-Mare Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Jasta Logo mi se mnogo svidja pa sam bio slobodan da skinem diskografiju. Neka preporuka? Quote
Grobodan Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 Pa sta da ti preporucujem kad si vec skinuo, cepaj sve, meni su sva 3 albuma i EP dobri. Quote
-Mare Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 (edited) Pa sta da ti preporucujem kad si vec skinuo, cepaj sve, meni su sva 3 albuma i EP dobri. Nisam neki fan dooma, pa zbog toga pitam. Preslusacu ih, vec sam ih ubacio u katalog, tako da ih necu brisati. Edited November 19, 2008 by black donkey Quote
-Mare Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Ne verujem. Slusam doom, i zapravo mi se dopada. Cudno. Quote
Rain delay Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Dopadljivi su, skroz. Jako bih voleo da ih vidim uzivo za zivota... Quote
Talvi Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Finnish doom metallers SWALLOW THE SUN have issued the following update: "We are entering Fascination Street studios in Örebro, Sweden on June 15 to record our fifth album, which will be called 'New Moon'. The album will be produced and mixed by Jens Bogren, who has worked with such names as KATATONIA, OPETH, PARADISE LOST and AMON AMARTH, just to name a few. And as we announced earlier, Kai Hahto (WINTERSUN, ex-ROTTEN SOUND) will be playing drums on the album. We are thrilled and looking forward to working with such professionals. "Here is the initial track listing for the album (although we reserve the right to change it if we feel like it) 01. These Woods Breathe Evil 02. Falling World 03. Sleepless Swans 04. And Heavens Cried Blood 05. New Moon 06. Lights on the Lake (Horror Pt. III) 07. Servant of Sorrow 08. Weight of the Dead "The album will be released in early November 2009 around the world; we'll let you know the exact dates as soon as possible." SWALLOW THE SUN recently parted ways with longtime drummer Pasi Pasanen. He explained in a statement, "Lately, I've been having a lack of motivation towards this kind of music and touring. The guys have felt it too and there's no point for me to deny it. It just affects the chemistry in the band too much, so it is time for me to step aside." Quote
Grobodan Posted June 12, 2009 Author Report Posted June 12, 2009 To, jedva čekam, ovo i Katatonia, taman za kraj godine Quote
KRANG Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 haha, new moon. to ko twilight nastavak verovatno i ciljaju na slicnu publiku sad kad razmislim Quote
esialce Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 (edited) toga se i boim, da streme ka mainstream-u nekom da bi se prodavali jace. ne znam, meni najvise leze oni kao demoi, sta su vec - Ghosts of Loss & The Morning Never Came, Forgive Her i Hope recimo isto, ali sam bio poprilicno razocaran sa Plague of Butterflies. to jednostavno nisu bili oni. kontam da je to bio projekat sjeban, a ne album, ali se dalo skontati da idu ka nekom melo death zvuq, sto im ne prilici. citam sada, tj jos sam danas na spaceu citao imena ovih pesama kao i ime albuma i sve se vise bojim. nisu to vise oni. btw, koi su vam omiljeni albumi? Edited June 12, 2009 by SorrowScavenger Quote
BiserkaB. Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Dopadljivi su, skroz. Jako bih voleo da ih vidim uzivo za zivota... Takođe. Novi album je super. E da, njihov logo je mnogo moćan. Pored Opethovog, njihov mi je omiljeni. Quote
Talvi Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Jel' ono bese da i oni imaju leptirica na logou? Quote
BiserkaB. Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 http://zenemagazin.com/wp-content/uploads/...low-the-sun.jpg pa valjda je leptir, tj, neka vrsta leptira... oO .. a mnooogooo je dooobroooo http://discotecaxaranga.com/images/SWALLOW...20OF%20LOSS.jpg a ovaj cover im je mnogo dobar..obožavam takav cover-artwork. Quote
Recommended Posts