Jump to content

Ždranje u Beogradu


Geozee

Recommended Posts

kad spomenuste zlatiborca...

 

bila je to odlicna klopa, da, ali se dogodilo isto sto i sa mnogim mestima- cim se procujes i steknes musterije, deri. krajcuju sta god mogu, u sendvicu sa kulenom ima svega osim kulena, pretop u komplet lepinji je blago receno sumnjiv...mozda se nesto i promenilo u poslednje vreme (da ne gresim dusu), zadnji put sam tamo jeo pre tri meseca, ali moj je zakljucak da je u pitanju jos jedna "sad svi dolaze, pa cemo da ih prejebemo" ugostiteljska fora.

 

steta.

 

nego, gde se moze naci kvalitetna komplet lepinja a da pretop nije uzegnut?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

e treblo bi otvoriti temu o zhdranju po srbiji. neshto sam u zadnje vreme bash po terenu dosta i u nishu sam zaboo dobar JAGNJECI ROSHTILJ u kafani kod DAGIJA! jagnjeci medaljoni su ZAKON! generalno roshtilj u nishu je dzhabe. punjena pljeka od 350 grama je 170kinti kod lafa. i po kafanama su cene nizhe nego u bg-u,maniri osoblja su ocharavajuce balkanski, dodushe mani i onako vishe odgovara da mi neko donese vinjak i kazhe "evo" nego "izvolite" nekako mi je prirodnije :) da pekare su im sranje, valjda zato shto je roshtilj dzhabe pa niko tamo ni neide

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, realno jeste umetnost. Inace, trebam neki dobar Šiš ćevap na NBG. Jeo sam na tri-cetiri mesta, ali ne znam gde ima najbolji po ocenama starosedeoca :haha: Jeo sam kod Genexove zgrade, Tosin bunar u onoj Dak (koja je sada zatvorena :confused:) i jos dve radnje, koje sam tako nalazio setajuci.

 

Sto se tice hrane iz unutrasnjosti, ako nekad neko zaluta u Paracinu, obavezno da trazi Pajinu kafanu, i Pajinu pljeskavicu. Ne postoji bolja pljeka u Pomoravlju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možeš da preskočiš onaj čuveni u "Bulevaru hrane", tj. kod Doma zdravlja. Precenjeno govno, a uvek gužva.

 

Upade Jare, ali nemoj da mu veruješ.

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovi kad otvore u BGu bice pogibija :Dhttp://unionmz.com/#content

Najbolje meso za rostilj, najbolja slanina, najbolji prasici za pecenje :D Koga ne mrzi da ode dobice slaninu 200din jeftiniju od najjeftinije takve u BGu.

Ohoho ladno imaju prodavnicu u Bulevaru despota Stefana br.115 (bivsi diskont BIM SLAVIJE) :D Mora se overiti :rockdevil:

 

Btw da pomenem i Djerdan, kao jedno od onih mesta gde ti sluze porcije epskih razmera :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jela kod Lokija pre neki dan. Brate, koje nja. Ne kapiram, to je kao poznato mesto?

 

Što se tiče NBG, predlažem i Caldo u Zorana Djindjića. Nisu pljeke baš meso meso, al su pozamašne za fer novac i ukusne.

Priloga kakvih oćeš ima.

 

Slan'nica pržena je vrhstra. Sendviči takodje, ja jedan ne mogu da pojedem za ručak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...