October 21, 200915 yr comment_2076854 ja mislim da vuče na noviji zvuk, različit od onog ranije, kao što je vendetta napravila album, sasvim drugačije, mnogo zasićen i žestok zvuk... uprincipu, žestok thrash , dobar za slušanje, samo će trebati vremenae naviknem na vokal sa efektima, vokal odudara dosta, ali tako mi se i novi whiplash činio bez veze a sad posle par slušanja mi je sasvim ok, više slušanja, manje click-ova i to je to. thrash forever!
October 21, 200915 yr comment_2077607 slušljiv je i nije loš, ali kapiram da će da ide međ jednokratnu robu..
October 25, 200915 yr Author comment_2079831 Njah, kao što sam već rekao - ne znam što su se reoformili, ovaj novi album je totalni suvi prosek. Par OK momenata, ostalo bezlično sviranje kurcu. Zaboravio sam album već u momentu kad sam video link za novi Slayer.
June 2, 20223 yr comment_3073669 Odaaaavno ih nisam slušao, nemam pojma kome i kad sam pozajmio diskove rezance, a nemam sreće s torentima. :/ Ima li neko prva tri, zadnji me ne zanima? Hvala!
June 2, 20223 yr comment_3073671 Just now, HellAwaits said: Odaaaavno ih nisam slušao, nemam pojma kome i kad sam pozajmio diskove rezance, a nemam sreće s torentima. 😕 Ima li neko prva tri, zadnji me ne zanima? Hvala! Da li si u mogućnosti da probaš na Soulseeku?
June 2, 20223 yr comment_3073676 Iam neki osećaj da me fejk profil troluje, ali neka bude da je to paranoja zbog velike zastupljenosti fejk profila na yumetalu... Nema na čemu brate, fenomenalna stvar, samo vidi kako da sharuješ svoj folder sa muzikom (malo su kontraintuitivni dugmići za opcije za prvi put) pa kad podeliš bar neki gigabajt, počećeš da dobijaš više rezultata kad searchuješ.
June 2, 20223 yr comment_3073678 Odmah sam podelio folder sa 50-ak GB, mada tu ima svašta. Za početak delim samo s ljudima od kojih uzimam, pošteno. :) Hvala još jednom za preporuku. P.S. Product Of Society već piči! Juhuuu, opet imam 15 godina!!! Edited June 2, 20223 yr by HellAwaits