February 26, 200718 yr comment_1323682 Tako se to radi Elem, vesti i sva sranja su na myspace-u, pa ono, ko nije video... www.myspace.com/marcheloofficial
February 27, 200718 yr comment_1324108 Ne vidim sto je spamovanje ako neko nesto kaze lose o marchelu.Kao da jedino na yumetalu ljudi misle da je on ono sve sto mu pripisuju.
February 27, 200718 yr comment_1324184 Ti kao da nisi gledao poslednju stranu. Ili se pravis lud. No dobro, necu da i ova tema zavrsi kao prethodna...
March 14, 200718 yr comment_1342056 Marčelo je najkvalitetniji srpski reper, ubedljivo. Kad će novi alboom?
June 29, 200718 yr comment_1442576 Marchelo@MySpace ^ Spot za Novi Vavilon okacen upravo.. Uskoro se i za "Senke" snima..
June 29, 200718 yr comment_1442646 Marchelo@MySpace ^ Spot za Novi Vavilon okacen upravo.. Uskoro se i za "Senke" snima.. sEnke mie jedna od njegowih naj pesama .. swakako i najbolje pesma sa posl albuma .. meni Edited June 29, 200718 yr by dreaminion
October 31, 200717 yr comment_1523456 Jaka mi je to mustra! Vozi besna kola, dolazi na faks kao da mu ga je tata kupio i repuje! Ipak se zna šta treba da bude rep! Mada ga ja n volim ni u tom izvornom obliku, ali ovo njegovo foliranje je nepodnošljivo!
October 31, 200717 yr comment_1523463 Sta bre lupetas ti? Ae prekini da siris dezinformacije. Zbog takvih poput tebe on i jeste na losem glasu. Edited October 31, 200717 yr by Simm A)))
October 31, 200717 yr comment_1523464 Kakve dezinformacije? Pa studira kod mene! I jedan je od lošijih studenata!
October 31, 200717 yr comment_1523465 Za tvoju, informaciju, lik ima prosek preko 8.5, nije pao nijedan ispit, niti vracao kombinaciju. Nema kola, niti planira da ih kupi ikad u zivotu. Nebitno, ali ajde, kad je vec palo proseravanje. Da, ja sam mu naj ortak, drago mi je. I prekini da pricas stvari koje ne znas, niti bi to trebalo da bude predmet tvog interesovanja.
October 31, 200717 yr comment_1523471 Za tvoju informaciju, ja radim tamo gde on studira, tako da imam mnogo bolji uvid u njegove ispitne prijave! I skladno tome, u njegov prosek i padanje na ispitima i vraćanje pitanja!
October 31, 200717 yr comment_1523477 I sada posto smo razjasnili te detalje ( ili nismo ) zamoli bih clanove da vode raspravu o muzici i delu autora a ne da komentarisu imovinsko stanje i namerno neumesnim komentarima podsticu nepotrebne i uvredljive rasprave... Pozdrav!
October 31, 200717 yr comment_1523482 I sada posto smo razjasnili te detalje ( ili nismo ) zamoli bih clanove da vode raspravu o muzici i delu autora a ne da komentarisu imovinsko stanje i namerno neumesnim komentarima podsticu nepotrebne i uvredljive rasprave... Pozdrav! Jashta, more. Dakle, sledeci album ce kapiram biti vece bezanje od hopa nego sto je Puzzle Shock bio. Vise muziciranja i vise zajebanih storytellinga. Ocekujte ga aprila 2008, otprilike. Knjiga je gotova i definitivno izlazi pocetkom sledece godine. @Natasha! - srpski jezik i knjizevnost, 3. godina.
October 31, 200717 yr comment_1523487 Knjiga je gotova i definitivno izlazi pocetkom sledece godine. @Natasha! - srpski jezik i knjizevnost, 3. godina. pa on je na mom smeru, moja godina (ako bog da u januaru). čudo da ga nikad nisam vidjkala ni na faxu ni na predavanjima ni na ispitima... čula sam da treba da izda neku knjigu, ali o tome ne znam ništa više... ne znam dal će biti neka biografija ili priče, pesme možda... kako će se zvati knjiga? i o čemu će biti reči u njoj?
October 31, 200717 yr comment_1523496 Pa verovatno zato sto je obnovio godinu, a ovo ce biti 2. put, osim ako ne bude ta revizija kao sto mi rece da bi trebalo A da, knjiga je roman. 25 glava ima, na 150+ stranica, znaci nije anakarenjinapickematerine fazon. Radni naziv mu je "Vere", i najverovatnije izlazi sa drugacijim naslovom. Znaci nikakve veze sa hopom nema, radi se o ljudima koji su zaglavljeni u nekoj vukojebini u busu koji ide na onaj svet i njihovim situacijama, fleshbekovima, poimanju vere i religije i jos stosta Sve u svemu, jako zanimljivo stivo.. mozda sam ga ja maloumno opisao, ima tu jos gomila peripetija
October 31, 200717 yr comment_1523500 Da, za nas po starom je revizija odobrena, tako da imamo šansu da se spasimo u januaru Da ostavim po strani, što su njegovi textovi preozbiljni za mene (ja sam osoba koja otkida na zajebantske textove ajzaka i bad copy-a ), ali kad god sam ga slušala imao je nešto pametno da kaže . Tako da mislim da je tema romana intresantna i ako ne bude nešto preskupo, htela bih da pročitam njegovu knjigu. Brate Simo, ti sve znaš o njemu :) Btw, sad sam ti videla sliku, ja te znam iz Ksta :) Edited October 31, 200717 yr by Natasha!
October 31, 200717 yr comment_1523502 Haha, ma da. Na prst u dupe smo, sto se kaze Jos kad bi znala sa cijeg kompa sad kucam.. Btw. ajd i ja da se hvalim malo.. uradio sam omot za doticnu knjigu i trenutno krecem da radim artwork za 3. album. Bice malo bolesniji nego inace edit: znas me, znam te Edited October 31, 200717 yr by Simm A)))
October 31, 200717 yr comment_1523503 Hahahaha, reci mi samo da si kod njega kući? :) Što je obnovio? Koji predmeti su mu zapeli? To me stvarno zanima, zbog faxa. Kakav je biti artwork? Neka brutala? -------- KST jednom rečju . Sad će me biti blam