5 hours ago5 hr comment_3125852 kupio gramofon da slušam ono čega nema na CD-ovima, pa moram da kupim pločedanas dobio na poklonGilmor i Sabotage su strana izdanja, H&H i Vol4. Jugoton i RTB Report
5 hours ago5 hr comment_3125853 More mojne da jajariš tu, te šta ima-šta nema, nego poručujMusicstation.beReLoad (Remastered Boxset LP)https://www.metallica.com/store/reload-remastered-deluxe-box-set/REMRELOADDLX.html Report
4 hours ago4 hr comment_3125856 bez zezanja, ideja je da kupujem samo ono što ne može da se nađe na diskovimaiz istih razloga planiram da kupim i kasetofon Report
3 hours ago3 hr comment_3125858 rekoh ja da će pre ili kasnije nešto prelomiti ahahahaha čuj njega 'samo'. cute. sačekaću da vidim koliko će to da te drži kad ploče krenu da stižu. ne stoji ovde bez razloga kult u nazivu Report
3 hours ago3 hr comment_3125861 ma jok CD supremacy, ovo je iznuđenoi to zbog albuma kao što su Mild Orange - Foreplay i slični 😃 Report
1 hour ago1 hr comment_3125868 1 hour ago, kuruz said:ma jokCD supremacy, ovo je iznuđenoi to zbog albuma kao što su Mild Orange - Foreplay i slični 😃videćemo. a ti ćeš uskoro videti koliko brzo ode 200 - 300 evra za ploče posle ćeš sve da računaš u vinilima Report