Posted March 31, 200718 yr comment_1359859 Званично, први пост на новоотвореној под-соби. Дакле, тиче се следећег: Какав је концепт, заправо, замишљен да ову собу? Да ли ће бендови, за које се утврди/потврди да припадају наведеним правцима, бити премештени овде или ће пак, ова соба имати неки другачији концепт?
April 1, 200718 yr comment_1360784 Za sada cekamo da moderatori sa blacka odrade posao i premeste bendove u ovu sobu, a silom prilika, iako su celtic/viking/slavonic/oriental folk bili tamo smesteni.
April 2, 200718 yr Author comment_1360931 Морали бисте пребацити Аркону у овај под-форум. Нахвалили смо им последњи албум (с правом) који је све али није блек. Дефинитивно треба да буде овде.
April 2, 200718 yr comment_1360942 Ne znam sta ce Ragnarok na Folk i Viking? ni ja... ja ne slusam folk i viking (sta god to bilo) pa ne znam koji bendovi pripadaju istom pravcu. tako da mozda treba ovde da dajete predloge koje bendove prebaciti ovde...
April 2, 200718 yr comment_1361137 kolko prdnjave oko jednog prosjecnog benda Inace pozdravljam otvaranje ovog foruma, vise je vrijeme bilo
April 2, 200718 yr comment_1361548 znas sta,ja mislim da je ragnarok ovde po principu "ragnarok,u jebote,to bas zvuci paganski" :) :)
April 3, 200718 yr Author comment_1362806 Јеботе, постаде Рагнарок нека фигура, као да је Мејден, у пичку материну! Отворено 10 нових тема, са сјајним и оригиналним бендовима на којима постоје и линкови за даунлоуд (само да скувамо млеко и да сви буду задовољни) а које нити ко постује а што је најгоре - једва да и посећује! Кључна јебена ствар где ће бити усрани Рагнарок. Тражили сте форум и сада на њега нико не долази ... Ко ми објасни где је ту логика, има да га ставим у потпис и носим до краја свог писања на Јуму.
April 3, 200718 yr comment_1362821 Logika je da nema logike Ne znam ni zasto su se svi zakacili za Ragnarok kad ga niko ni ne slusa sem mene :) Ali dobro, nije sve to zaista ni vazno... Edited April 3, 200718 yr by Azaralena
April 4, 200718 yr comment_1362919 Јеботе, постаде Рагнарок нека фигура, као да је Мејден, у пичку материну! Отворено 10 нових тема, са сјајним и оригиналним бендовима на којима постоје и линкови за даунлоуд (само да скувамо млеко и да сви буду задовољни) а које нити ко постује а што је најгоре - једва да и посећује! Кључна јебена ствар где ће бити усрани Рагнарок. Тражили сте форум и сада на њега нико не долази ... Ко ми објасни где је ту логика, има да га ставим у потпис и носим до краја свог писања на Јуму. radi se o tome da losem kurcu i dlaka smeta! oni koji su trazili ovaj podforum da pojedine bendove ne gledaju na bm forumu(like me) su ocigledno u vecini Mozda je zato interesovanje za ovu sobu malo. Kako bilo, sve najbolje shumari
April 4, 200718 yr comment_1362966 Dragi moji, ovde nisu samo viking bendovi. Dakle, obratite paznju na ostale folk metal pravce, verujte mi, otkricete divnu muziku!
April 4, 200718 yr Author comment_1362969 Ја сам се просветлио открићем појединих бендова који се налазе управо на овој соби. Не будите лењи, покрените у себи мало егзибиционизма и истраживачког дух јер ово је добра, инвентивна музика која није ништа мање чврста а далеко раскошнија него неки сувопарни thrash, death па и black metal.
April 4, 200718 yr comment_1362972 Nadam se da te zbog ovoga nece sacekati engde u mraku troo old school metalci. U principu, ovo je lepa afirmacija i kuturnog nasledja brojnih evropskih i vanevropskih zemalja, koji su kroz modernu muziku protkali i svoj folklor, a ima odavde i sta da se nauci: npr. o krstaskim ratovima (ja sam otkrila mnogo power bendova koji afirmisu takozvani christian metal) i sto je jako pohvalno, mnogi tekstovi pomenutih bendova su na njihovim maternjim jezicima. E sad, sta je folk metal a sta nije, to je diskutabilnije pitanje, ali mnogi bendovi koji su do sada bili na blacku, gothicu, avangardu...mogu sasvim lepo da se uklope i ovde.
April 4, 200718 yr comment_1362975 blah blah blah...slusao sam vecinu bendova koji se nalaze ovde,nesto mi se i ne pise,jer su meni daleko od inspirativnih... sa morbid god-ovim postom bih se slozio
April 4, 200718 yr Author comment_1362983 Да је, пре 10 година, било шансе да мени неко препоручи поједине бендове одавде - никада у животу се не бих затрпавао којекаквим америчким ђубретом.
April 4, 200718 yr comment_1362989 Objektivno, ako neko hoce da bude troo blacker, onda bolje neka preskoci ove bendove, jer pominjem: nisu ovde svi pagan ili viking, ima i totalno folk, zatim celtic i mnogih drugih.
April 4, 200718 yr comment_1363033 Ma ovo je super preuredjenje I super bendovi (oni koje prepoznajem )
April 4, 200718 yr comment_1363039 Sacekaj da ja spremim jos neke zanimljive bendove...Ima jos puno toga sto ce se naci ovde.
April 4, 200718 yr comment_1363043 ja ovih dana nemam puno vremena, ali otvoricu stotinjak tema sa linkovima cim budem mogao
April 4, 200718 yr comment_1363069 Od mene, evo jednog korisnog linka: http://www.truemetal.org/metalmagick