April 10, 200718 yr comment_1368368 Jebga..tuzna je ta istina... A oni jesu imali svirku il-dve prosle godine, neka godishnjica il tako nesto..stara postava and sve to...
April 10, 200718 yr comment_1368398 Pomogao bi dobar marketing У овом случају чисто сумњам. Потребно је д бенд има бар неко име, да га бар неки иоле шири круг људи зна. У овом слуачју то "шири" отпада у било којој варијанти.
April 7, 200817 yr comment_1639745 @RNA: иначе последњи звездани борац је есктра филм. ја сам тај филм гледао први пут отприлике пре десет година. мада га знам прилично фино јер сам га доста пута гледао у међувремену. где се сети тог филма? чак и знаш тог уводног говора у игрицу. хахаха Edited April 7, 200817 yr by Kinez
April 7, 200817 yr Author comment_1639748 @RNA: иначе последњи велики борац је есктра филм. ја сам тај филм гледао први пут отприлике пре десет година. мада га знам прилично фино јер сам га доста пута гледао у међувремену. где се сети тог филма? чак и знаш тог уводног говора у игрицу. хахаха wtf?
April 7, 200817 yr comment_1639910 Extra bend! Steta sto nikad nisu dobili vecu sansu i medijski prostor jer mislim da su bas zasluzili. Je l` ima neko link gde da skinem remastere "For Whose Advantage" i "Kin"?
April 7, 200817 yr comment_1639912 Прочитај пар страница раније, кад сам објашњавао да се Xentrix запраов чита Зентрикс и дге сам поредио са именом главног негативца у филму "Последњи звездани борац". Требало еј и мени времена да се сетим о чему је причао. @Кинез: Пф, ја сам тај филм гледао неколико дестина пута, јер сам га имао снимљеног на једној видео касети, а поприлично сам сигуран да га још имам. Јеси ли гледао филм "Лет навигатора"? Дечји филм, али вазда занимљив. Edited April 7, 200817 yr by RNA
April 7, 200817 yr comment_1639970 Sad odgledah ovo i "Balance Of Power, cenim sa istog 'certa snimak, fino zvuche, jedino prijatelju vokal dosta dosta slabiji, bleh..ali dobro, drago mi in a way da ne furaju neki full reunion... What you want, ain't always good for you...
April 7, 200817 yr Author comment_1640075 Прочитај пар страница раније, кад сам објашњавао да се Xentrix запраов чита Зентрикс и дге сам поредио са именом главног негативца у филму "Последњи звездани борац". Требало еј и мени времена да се сетим о чему је причао. Vidi stvarno I Balance je super
April 8, 200817 yr comment_1640526 Kako nije.Delju uzivo vrlo dobro. Al' se onaj gitarista jos vise udebljao...ko krmak za rasplod izgleda.
April 8, 200817 yr comment_1640567 Dobar bendic, ali sumnjam da bi bilo dobro dovoditi ih. Bukvalno ako dodje 10-15 ljudi - haha extra...
April 22, 200817 yr comment_1651118 Ja sam chitao Ksentrix,nemam taj podatak da se izgovara Zentrix...ali predpostavljam da si u pravu,ti mi delujesh ka ochovek od poverenja shto se toga tiche U Kragujevcu ja znam bar 15 ljudi koji su slushali a i sada slushaju Xentrix,mada vecina njih smatra da su Metallica klon s chim se ja ne slazem.Od tih 15-20 ljudi samo njih 5-6 su ispod 30 godina...Mada moram priznati da znam nekoliko klinaca koji se loze na Xentrix...Mislim da bi doshlo uz dobru promociju jedno 150-200 ljudi. Xentrix je uz Sabbat i Onslaught najjachi bend koji je izrodila Britanska scena shto se thrash/speeda tiche 80-ih....
April 22, 200817 yr comment_1651155 Slammer sam zaboravio vidish ali moram i njih da pomenem,odlichni su ali meni je Sabbat jedan od omiljenih bendova tako da smatram da je ipak bolji Sabbat.Imali su po meni bolje ideje od Slammera,o tekstovima i da ne govorimo,Sabbat je keva shto se toga tiche.....
May 11, 200817 yr comment_1665169 Nabavih i ja ove momke tj njihove albume sve sem Scourge. Kin je podosadan, ali prva 2 su totalno OK, Metallica worship ili rip off (zavisi kako ko gleda). Videh na arhivama da su u pocetku bili Metallica tribute band... Lice mi malo i na Testament.
May 12, 200817 yr comment_1666341 Ja sam chitao Ksentrix,nemam taj podatak da se izgovara Zentrix...ali predpostavljam da si u pravu,ti mi delujesh ka ochovek od poverenja shto se toga tiche U Kragujevcu ja znam bar 15 ljudi koji su slushali a i sada slushaju Xentrix,mada vecina njih smatra da su Metallica klon s chim se ja ne slazem.Od tih 15-20 ljudi samo njih 5-6 su ispod 30 godina...Mada moram priznati da znam nekoliko klinaca koji se loze na Xentrix...Mislim da bi doshlo uz dobru promociju jedno 150-200 ljudi. Xentrix je uz Sabbat i Onslaught najjachi bend koji je izrodila Britanska scena shto se thrash/speeda tiche 80-ih.... i ja oduvek citam Ksentriks ,nema logike sad na silu da se navikavam na Z ko ih jebe
May 23, 200817 yr comment_1674761 Nabavio sam Shattered Existence album i nije ovo tako lose,svidza mi se,pomalo je Metallikasto !