9 hours ago9 hr comment_3125915 Bio sam u Berlinu u Golden Circle 2 regiji, realno jedan od najjacih koncerata u zivotu koji sam posetio. Non stop sam bio u moshpitu, bukvalno je toliko sve bilo napucano energijom i ljudi imali do jaja pristup koncertu, da to nisam video do sada. Garmin mi prikazao 18k koraka samo na koncertu 😅 Bend je zvucao odlicno, sirovo i onako kako sam ocekivao da ce zvucati, bukvalno teenage dream come true da ih vidim. Imam par nekih snimaka koje sam odradio sa telefonom dok sam bio u moshpitu cisto da sacuvam sebi uspomenu kako je bilo, posto nisam siguran koliko ce u buducnosti biti sanse da ih vidim u ovakvom setup-u, setlista je bila idealna i bukvalno nemam ni jednu zamerku na koncert. Drugari neki bili na tribinama i kazu da je zvuk bio bulja tamo, da se Serj nije cuo nista itd, i da je bass bio anemican, ali ovamo dole gde sam ja bio, to se sve culo idealno i grmilo. Report
8 hours ago8 hr comment_3125916 Mislim da su se dosta zajebali svi koji su uzimali tribine, na ovakvim stadionskim koncertima ako se već ide samo parter i to po mogućstvu fanpit. Report
7 hours ago7 hr comment_3125919 Fora je sto nisi ni mogao da nadjes karte. Ja sam srecom nabo pre-order karte za Golden Circle u Berlinu i Dizeldorfu, odmah tog sata su se sve karte za stajanje rasprodale, i onda ostale samo tribine i ljudi kupovali sta se moglo. Cene su isto bile visoke, al' jbg, takvo je vreme u kom zivimo Report
7 hours ago7 hr comment_3125921 Meni ovako deluje da se previse ljudi naguralo u laznom fan pitu, kod Poljaka je bilo samo stajanje. Vidi se da ima malo vise prostora iza ograde, tu je sigurno bila bolja zabava. Report
5 hours ago5 hr comment_3125927 Sta znam, u Berlinu je bilo skroz super, tih par redova iza ograda (posto su bili Golden Circle 1 i 2, i parter), tu su uglavnom stajale devojke i starije osobe koje nisu imali snage da se izbore sa moshpits i skakanjem iza. Meni je par puta zatrebalo tako da se uglavim tu da odmorim, jer stvarno je bilo non-stop guranje, circle pits, i ostalo, u cemu sam ucestvovao koliko sam god mogao i kad god sam imao snage (maltene celi koncert, al' riknes u nekom momentu). Tako da ne bih bas nazivao lazni fan pit, jbg, nisam video ni jednu osobu da nije pevala horski sve vreme sve pesme na ovom koncertu. Report