Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stripovi

Featured Replies

• Replies 8.2k
  • Views 629.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• serblackbeard
    serblackbeard

Parče amerikanštine  

• serblackbeard
    serblackbeard

Тура са сајма  

• serblackbeard
    serblackbeard

Ово бело између Штрумпфова и системовог Инкала су политикини Астерикси (Клеопатра, У Шпанији, Семе Раздора, У Швајцарској и Велика Подела).

Batalio sam redovno citanje Dilana pre par godina, ali povremeno kupim neki special ili neko potencijalno zanimljivo izdanje.

Elem, citao sad ovaj Lunov Magnus Strip sa Dilanom, i jako su mi de dopale prve dve price. To je jedan od serijala koji se nastavlja kasnije u broju 15 LMS. Prva prica mi je ubedljivo najbolja, ali generalno drzi se serijal (za sad) ok bar ove 4 price koje sam procitao. Sve u svemu solidan serijal/subplot.

LMS-2-A-7Dx8.webpLMS-15-gKCp.webp

Ne znam da li ima jos neko vredno izdanje/edicija, osim Planete Mrtvih (a to je valjda gotovo zar ne?) koje sad izlazi?

Rekioni je veci marketing mag nego scenarista. Citao sam kad je on preuzeo godinu -dve dana i batalio. Nije da nije bilo par ok epizoda, ali vise se svelo na pompezne koncepte, (poput Blok ide u penziju) nego na zaista dobre price. I kupim samo po neki specijal, a i to sam prestao. Al eto, ovo kupio jos onda, bilo mi ok, pa sam po dugo deo cak otisao do dakrwooda lol

Mislim da cu poceti da bunarim stare price, Sklavi fazu sam citao po malo sta je bilo dostupno, bolje na to potrositi vreme.

U jednom trenutku su krenuli sa tolikom hiperprodukcijom: redovno izdanje + megabook (ili kako se zovu ona plava izdanja) + zlatna serija + specijali/knjige, da sam shvatio da ne citam nista od stripova osim Dilana a ugl sve lose.

Edited by Uruk

Superbook je meni bio interesantan, ali sta znam i dalje najvise uzivam u tim starim pricama. Jedino je problem naci ih za normalne pare, sve je preskupo na oglasima i ne uzimaju mi se iskljucivo kolekcionarska izdanja da bih procitao to. Isto vazi i za Zagora, pa mi je zato prijala ova nova zlatna serija, a i tu ganjam iskljucivo odabrane price na oglasima. Da se razumemo, ja to vise iz neke nostalgije citam, tako da je to razlog vise da ne uzimam nove price, gde su izmenjali koncepte zbog kojih sam i zavoleo junaka..

Uf, pure gold there. U svakom smislu 😆

Kog starog izdanja, veselog crtvrtka?

To moze da se nadje za male pare, ali one stare price teze..