February 14Feb 14 comment_3121948 632680645 852061437882287 2371527597143309198 n — Postimages Report
Sunday at 03:23 PM4 days comment_3122188 Batalio sam redovno citanje Dilana pre par godina, ali povremeno kupim neki special ili neko potencijalno zanimljivo izdanje. Elem, citao sad ovaj Lunov Magnus Strip sa Dilanom, i jako su mi de dopale prve dve price. To je jedan od serijala koji se nastavlja kasnije u broju 15 LMS. Prva prica mi je ubedljivo najbolja, ali generalno drzi se serijal (za sad) ok bar ove 4 price koje sam procitao. Sve u svemu solidan serijal/subplot. Ne znam da li ima jos neko vredno izdanje/edicija, osim Planete Mrtvih (a to je valjda gotovo zar ne?) koje sad izlazi? Report
Sunday at 07:04 PM4 days comment_3122195 Teška priča.Kupujem sve od VČ kad je Dilan u pitanju, ali evo ima sigurno godinu dana kako ništa nisam pročitao. Ne mogu, toliko je hipsteraj da mi se povraća. Report
Sunday at 10:12 PM4 days comment_3122198 I ja od kad su promenili urednika i ceo koncept izbegavam, samo stare priče.. Report
Monday at 07:47 AM4 days comment_3122202 Rekioni je veci marketing mag nego scenarista. Citao sam kad je on preuzeo godinu -dve dana i batalio. Nije da nije bilo par ok epizoda, ali vise se svelo na pompezne koncepte, (poput Blok ide u penziju) nego na zaista dobre price. I kupim samo po neki specijal, a i to sam prestao. Al eto, ovo kupio jos onda, bilo mi ok, pa sam po dugo deo cak otisao do dakrwooda lol Mislim da cu poceti da bunarim stare price, Sklavi fazu sam citao po malo sta je bilo dostupno, bolje na to potrositi vreme.U jednom trenutku su krenuli sa tolikom hiperprodukcijom: redovno izdanje + megabook (ili kako se zovu ona plava izdanja) + zlatna serija + specijali/knjige, da sam shvatio da ne citam nista od stripova osim Dilana a ugl sve lose. Edited Monday at 07:51 AM4 days by Uruk Report
Monday at 07:54 AM4 days comment_3122203 Superbook je meni bio interesantan, ali sta znam i dalje najvise uzivam u tim starim pricama. Jedino je problem naci ih za normalne pare, sve je preskupo na oglasima i ne uzimaju mi se iskljucivo kolekcionarska izdanja da bih procitao to. Isto vazi i za Zagora, pa mi je zato prijala ova nova zlatna serija, a i tu ganjam iskljucivo odabrane price na oglasima. Da se razumemo, ja to vise iz neke nostalgije citam, tako da je to razlog vise da ne uzimam nove price, gde su izmenjali koncepte zbog kojih sam i zavoleo junaka.. Report
Monday at 09:37 AM4 days comment_3122208 ja sam pre koju godinu našao kod uličnog prodavca u ZRu gomilu starih izdanja sa sve prvim brojem za 200 din komad jedan od jačih usera ikad Report
Monday at 03:04 PM3 days comment_3122227 Kog starog izdanja, veselog crtvrtka?To moze da se nadje za male pare, ali one stare price teze.. Report
Tuesday at 10:30 PM2 days comment_3122294 evo ga ceo taj ulov :) nije loše za 2000 dinara hahah Report