Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 161.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pa šta je nego salata? Da nije možda kompletan obrok? Ovo je meden recept ali kao prilog, ovo ima cirka 200-250kal, šio mu ga Đuro, odnos makronutrijenata 80% UH, 20% masti, nula proteina. Sve što ov

• Niko od nas ne voli kada je u nepriatnoi situacii, kada ima problem... ali i iz tog loseg stanja, dau se izvuci neke dobre stvari. Nauci kako da se boris i kako da pobedzues i unistavas prepreke   S

• In The Flesh
    In The Flesh

Informiši se prvo, idiote. U Beogradu je centar. Izguglaj Dr Ana Gifing.   Pa onda seri tako autoritativno.

comment_1627015

Severin imam, oko 5000 je kostala i sasvim dobro radi.

Mislim, moze da bude kvalitetnija u smislu da je dosla sa falicnom papucicom za mesanje, ali posle toga nesto i nemam zamerki. Mislim, zamenjena je papucica i sad je ok.

Pazi samo, nikako da ne stavis obican kvasac (samo u kesici) - mojoj drugarici hleb zamalo zavrsio na plafonu tako :)

comment_1627413
Cekaj jel to samo mesi ili i pece? Sto se zove pekara ako ne pece? :D

Zove se pekara jer pece. ;)

Zamesi, digne testo i ispece.

Ali ima i program koji samo mesi i dize, i to je super za pogacice na primer. Zato sto mnogo bolje zamesi nego sto sam ja rucno u stanju... Inace, ona pece monoblok :) :) :)

Bedak je sto ta vekna nema oblik vekne nego kvadra. Ali, to su sve sitnice. Stavis unutra brasno, ulje, vodu, kvasac, so i secer i stisnes dva tri dugmeta i za par sati dobijes hleb.

comment_1628141
Pa naravno da pravis custom made hleb, svaki put drugaciji, mesas brasno kako hoces, dodajes sta hoces, a i SVAKI hleb je ukusniji kad ga napravis, to sam jos pre iskusila kad sam mesila i pekla u rerni...

Mmmm, upravo zbog toga hoću tu pekaru. Ima da je kupim čim bude plata :D

comment_1628391

ja bih uzela nesto sto sam skoro videla na francuskom tele shopu, isto kao pekara ali moze i meso i povrce, mozes ili da stavis na gomilu unutra (ima sitnu metalnu mrezu kao posudu) ili da nabodes na 2 raznjica umesto te posude, ispod ima neko cudo sto skuplja mochu pa se lako odrzava... njami :( e da i ta mreza/raznjici se okrecu sve vreme :lol: znam da nije nova fora al prvi put vidim u okviru tele shopa.

Edited by Double Fire

comment_1628443
ijao ala cu da pravim hleb s crnim maslinama :D hvala za info, toy! :pivopije: pretpostavljam da taj Severin ima da se kupi u Mercatoru, tamo ima puno njihovih proizvoda.

Bilo je ranije i u Merkuru, ne znam sada...

Evo je nađoh u Tehnomaniji. :veseli:

SEVERIN pekara

Nije ta moja, al kake to veze ima :)

comment_1632655

to je kul, i ja kad zderem do maksimuma ne budem debela, dobijem 10kg viska max.

Al sad bih da skinem tih 8 recimo pa razmisljam jel su nutricionisti bacanje para? ono analiza krvi pa ti daju sta da ne jedes? :lol: znam da ih je moni zvoncica nesto hvalila...

comment_1632668

Ma nisu bacanje para, ja znam nekoliko devojaka koje su bile prezadovoljne. Samo treba biti disciplinovan... mada ona Astalas te pita sta voils da jedes i to ti da. Moja mama je bila kod nje apropo holesterola ali ona se nije pridrzavala dijete, ali je dobila dosta ideja sta da kuva u toj osakacenoj ishrani ... i super je, em je skinula 10tak kila em je skinula holesterol..

Bas nesto gledam, ja sam samo jednom u zivotu bila veca (teza), kad sam bila u gipsu dve nedelje, ali sad sam onako u misicima poprilicno i svidja mi se, te necu da skidam NITA. :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.