Jump to content

Fallout 3


Axeanosilas

Recommended Posts

Slazem se skroz. Dok ne izadju DLC-ovi i modovi da opeglaju igricu kako treba da bude, necu vise da je igram. Nije vredna vremena iskreno, jedva sam cekao da zbrzam pricu i da vidim kraj. Posle sam na youtube odgledao ostatak i video najgluplje zavrsetke igrice ikada.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

50 dolara ipak.

 

Aside from the aforementioned DLC schedule, Fallout 4 developer Bethesda Game Studios is working on two additional features: the Creation Kit, which will introduce the ability to create and play Fallout 4 game mods, and the free overhaul of Survival Modethat the company announced last week. The studio also noted that it will continue to deliver free updates like patch 1.2 and patch 1.2.

 

ništa, šparam novac za ps4, pa kada izađe kakav complete edition igre, onda pikam. :haha:

 

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuruz, znam ali gledaj to sa ove strane, kada su pre uvozili iz Mađarske PS3, često su se kvarili u kratkom roku i onda ih izbegavam. Garancija važi samo godinu dana (vidim da je isto pravilo i za PS4) tako da ću sačekati još koju godinu da splasne cena.

 

Truli, isplati se. Pre svega, imamo dobro razvijenu mrežu na par sajtova gde se prodaju polovni naslovi. Postoje i inostrani gde možeš da poručiš za pristojnu kintu i nove originale. Nažalost u prodavnicama su cene preskupe. Apropo kompova, lakše mi je da dam za konzolu novac i da sam miran, recimo sledećih 6 godina, i da pazarim igre online po povoljnim cenama (PSN mreža je sjajno razrađena sa te strane, uvek imaš akcije, popuste i bundlove igara), a i po koji fizički primerak, nego li da ulažem konstantno u komp i da se drvim sa Steam-om, ili da kupujem originale za PC.

 

U suštini, mene sada ne sputava ništa da odem na PSN, kupim Fallout 4 season pass, i da me to sačeka kada budem imao PS4 konzolu i igru, ali iskreno, ne daju mi se pare za nešto što neću moći odmah da igram. :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

za konzole kupuješ online igre povoljno, a sa steamom se drviš. :haha: stim je majka svim tim konzolaškim mrežama.

 

ja stojim kod toga da je ova generacija konzola najnebitnija od preporoda video igara tokom osamdesetih pa do danas. čak najiskrenije sumnjam da će imati zavidan vek trajanja.

niti ima nekih ekskluziva, hardver je od prvog dana slabiji od PC-a relativno višeg ranga, igre su mahom u 30fpsa i to jedva guraju nekako. nintendo je promašio epski, mikrosoft i soni su samo za zaborav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, ali sa steamom postoji jedna grozna caka koju svi previde, nijedna igra esencijalno nije tvoja, ako je kupiš oni mogu iz bilo kog razloga da je povuku i da ti ne refundiraju novac. Sa PSN mrežom se to desilo jedino u instanci PT Demo (Silent Hills, i to je bilo džabalesku) i to samo zato što su Konami teški mrsomudi.

 

Videćemo šta će biti sa konzolama ove generacije, PS4 jeste trenutno najprodavanija konzola, ali mu fale naslovi (čast izuzecima) i previše se oslanjaju na remastere naslova za PS3 i uvođenje starijih naslova. (PS1, PS2)

 

No, da ne dužimo dalje, tema je o Fallout. Nabavio sam skoro Fallout 3 GOTY za PS3, jedva čekam da ga ponovo oplevem, i sačuvam igru na svakih 15 minuta dok se ne sruši. :haha:

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

nego li da ulažem konstantno u komp i da se drvim sa Steam-om, ili da kupujem originale za PC.

 

Prvo, ne mora se konstantno ulagati u racunar. Drugo, kakvo crno drvljenje sa stimom i originalima, skines krekovano za dz i cao. Ja u zivotu nisam kupio originalnu igru, a igrao sam sve naslove koje si i igrao ti koji ih i kupujes. Jebeno ne vidim nikakvu poentu u tome sto bacate pare na to. Ajd ako se uzme nesto na disku, pa neki dodaci picke materine, ako je neko bas kolekcionar. Ali bacati pare na jebene fajlove i foldere, pa to je van svake pameti.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

At last night's BAFTA Games Awards, Fallout 4 took away the Best Game award.

 

Football-with-cars phenomenon, Rocket League cemented its legend with three prizes, including that for Best Sports game, beating FIFA 16 and Forza 6 in the process.

 

 

 

FMV-led detective mystery, Her Story took home Debut Game, Mobile & Handheld and Game Innovation.

Everybody's Gone to the Rapture went into the awards with 10 nominations, and took home three, for Audio Achievement, Music and Performer.

Doom co-creator and Oculus Rift developer, John Carmack was also given the Fellowship, the British Academy's highest honour, for his contributions to the medium.

The full list of winners follows:

  • Artistic Achievement - Ori and the Blind Forest
  • Audio Achievement - Everybody's Gone to the Rapture
  • Best Game - Fallout 4
  • British Game - Batman: Arkham Knight
  • Debut Game - Her Story
  • Family - Rocket League
  • Game Design - Bloodborne
  • Game Innovation - Her Story
  • Mobile & Handheld - Her Story
  • Multiplayer - Rocket League
  • Music - Everybody's Gone to the Rapture
  • Original Property - Until Dawn
  • Performer - Merle Dandridge (Kate Collins, Everybody's Gone to the Rapture)
  • Persistent Game - Prison Architect
  • Sport - Rocket League
  • Story - Life is Strange
  • BAFTA Ones to Watch Award - Sundown
  • AMD eSports Audience Award - Smite

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Brate fora je sto smo mi ovde gola kurcina, sirotinja i naravno da niko nece da plati 50eura za igru kad radi za mozda 200-300 mesecno, casti izuzetcima, ne zavidim im, srecan sam za njih. Raspadnem se na poslu za 1500 din dnevno, a da dam 6000 za witchera, 7000 za FO4 itd. Mani me onih prica branka rogosica, odreknes se kutije cigara ili dve, to su budalastine, gde je stan, gde je hrana, gde su racuni, nedo bog da ti devojka zatrudni, mozes odma na most slobode da se vesas. Dok sam u inostranstvu pa uzmem 2500e mesecno onda je to druga prica i tamo se cdovi i igrice kupuju, a ovde, zajebi demagogiju, svako ko radi za 200-300e zna dobro gde te pare odu, a i kad se vratim kuci sve te pare sto zastekas tamo ide da krpis ovde.

 

Igrao sam basic igru, dobacio sam tamo do 50og levela na survival modu, a da nisam skoro ni poceo main quest, iskreno meni se svidja, videcemo sa DLCovima, za to cu malo da sacekam.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

zato i za nas siromahe ima leka u vidu steam popusta i ovih drugih preprodavaca ključeva, a u krajnjem slučaju može i neki ukrajinski vpn (pazario se recimo witcher 3 za 14tak $ kad je izilazio)...

 

where there's a will, there's a way :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

e jbg, denuvo gde prcne, ta igra drži cenu :(

 

nažalost, moraćeš malo da sačekaš da padne cena, ili da se isprsiš... priča se da će uskoro steam summer sale, možda budeš srećne ruke :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma oce to.. taj summer sale na novije (i pogotovo jos ne krekovane igrice) spusti fazon 20%, 30% da pevas, a to je bacanje para. Sacekati samo koju godinu, ili na krek ili na zaista pravi popust, taman do tada da sve ove denuvo igrice lepo upacuju i srede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pazi, nije bacanje para ako ti se igra, ja ću se isprsiti za civ6 recimo, ne čeka mi se sniženje. a denuvo je sve zajebaniji, 3dm je praktično odustao od rada na krekovima, tako da se ne bih ja nadamo tome...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 years later...

 

Prejeben kanal koji radi crowfunded dokumentarce o video igrama, na red je došla I Bethesda i ima dosta pikanterija iz prošlosti (tipa sami su sklapali kutije za prve igre i posle ih slali u prodavnice i igračima! Fakin DIY!) i uvid u dešavanja iza njihovih najvećih hitova. Prijatno gledanje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za tebe je onda ovaj klip.

 

 

:bigblue:

 

Ali ozbiljno dobar dokumentarac, neutralan je kao Švajcarska i ne dira ih u njihove glavne probleme kao što su bagovi i tako te sitnice, ali super je čuti te priče u vezi nastanka, kako su započeli saradnju sa Zenimax-om (advokati koji su im omogućili da rade Fallout i da generalno rade šta god požele)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...