Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 108.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

Ja sam izgleda bog! Posto sam otpisao sve mogucnosti da je problem s kompom,ruterom i kablovima,ganjao sam kuda kabl ide iz uticnice i imam sta da vidim posle 10 metara. Mentol iz Telekoma koji je u

• MissionVao
    MissionVao

Trebalo je da stavis cm/s or something

comment_2433807

Ajde da probam ako neko možda zna u čemu je problem.

Dakle, imam dva kompa u stanu, moj desktop koji ide preko kabla i sestrin lap top koji ide bežično. Dok sam samo ja na mreži net radi super ali čim sestra upali lap ode sve u kurac, moram po pet puta da otvaram stranice, čak i google, neće da loaduje slike, uglavnom net radi užasno, dok je download u redu, ne smanjuje se brzina ni ništa. Telekom adsl je u pitanju.

comment_2433821

Sestra mnogo vuče protoka :D Smešna je kod mene situacija, kad se cimerke obe nakače i recimo downloaduju nešto, i recimo da i ja hoću nešto da downloadujem, moja konekcija je najgora, a modem i ruter kod mene ispod stola :cry:

comment_2433826

Ajd kad se vec pominje to, koji softver je najpouzdaniji za ogranicavanje konekcije za wifi-jem povezane racunare? Uzeh wifi ruter, burazer gore na spratu povezan wlanom pa zato pitam.

Edited by -Mare

comment_2433842

Sestra mnogo vuče protoka :D Smešna je kod mene situacija, kad se cimerke obe nakače i recimo downloaduju nešto, i recimo da i ja hoću nešto da downloadujem, moja konekcija je najgora, a modem i ruter kod mene ispod stola :cry:

Zaboravih da napomenem da je i njoj konekcija užasna, po logici ne bi trebalo da bude ako vuče više protoka, plus što je od 6 mb net.

comment_2433863

па извуци им ЛАН каблове из рутера

• 5 weeks later...
comment_2448049

Iju kakve cene, šteta pa u NS-u provajderi nemaju neku želju da urade slično, i zato mogu da se sagnu SBB-u :mhihi: Iskoristiću opet priliku da savetujem ljudima da NE biraju EUnet za svog provajdera. Oštećen sam za bar nekih 2000 dinara, u kancelariji 'ne mogu ništa da urade' a administracija ne odgovara na mailove :no:

comment_2448443

Ja sam do prošlogodišnje akcije Telekoma 4Mbit/s+IPTV koristio Veratov ADSL nekih 2+ godine, i bio sam vrlo zadovoljan, uvek su bili jedni od najpovoljnijih, nije bilo prekida, ograničavanja protoka i sl.

comment_2450277

Posle više od dva meseca smaranja i isterivanja pravde kod EUneta, dobio sam 'poklon' mesec decembar, tj. 2000 novaca, što naravno nije poklon, već naknada koju sam tražio za njihovo neispunjavanje obaveza u dva navrata. Naravno, još uvek nikome ne preporučujem jer su kao provajder, ako vam treba bilo šta što nije 'dobar dan, ja bih ADSL da mi uključite i da vam plaćam svaki mesec, ništa mi više nikad neće trebati, nikad neću menjati mesto boravka' potpuno nesposobni, pa još i inertni, administraciji treba 20 dana da primeti mail, tj. odgovaraju vam posle drugog, jer se prvi 'izgubio možda', dok vas u kancelariji 10 puta dočekaju sa 'biće javljeno kolegama u administraciji', i tako do besvesti ništa nikome ne javljaju, sutradan već zaborave da ste bili i koji je vaš problem, i tako, poslovanje na nivou :mhihi:

comment_2450343

Ова промоција код Верата је феноменална, само што ћу је изгледа пропустити због неких срања. :udri:

6Mbit за 1390 динара :cry:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.