Posted June 18, 200718 yr comment_1433421 Jos malo Depresivnih Lasti :) Nego,da bi ovaj text imao smisla,zamislite ga u ritmu valcera...Oni koji imaju pojma o muzickoj teoriji -> 3/4 iliti tup-tap-tap tup-tap-tap :):) Nema veze...Eto malo trovanja pre n'o sto cujete i muziku (koga zanima,naravno) RandeVu Krvavo nebo nestvarno nestaje Senke obasjase grad Prelepa tela svodnica vrve Pune se trgovi,otkucava sat... Bude se kocije i cuju praporci Ja cekam princa svog Koji ce doci na tren me odvesti Iz ovog raja ukletog... Cekam i gledam,pogledom lovim U pola noci zamuknu kas Otvori vrata i pruzi ruku Udjoh u kola,ne casim cas... Pozuteli nokti i pecatni prsten Koza kao stogodisnji hrast Pokaza rukom,kocija nastavi Poce da mi miluje vrat... A ja odavno udata za noc Znam izbrisati trag..... Belasaju tela ,trzaju nervozno Zagusljiv zadah prasine i znoja Bezbroj puta iste finese Isti zivoti dece praskozorja... Razmazanu,popravljam sminku Klecaju kolena mramorna Vreme doslo za drugu zrtvu Za mene nema odmora... A ja odavno udata za noc Znam izbrisati trag.....
June 21, 200718 yr comment_1436408 ja ovo zamisljam uz narodnjak... tipa indira: "stikle na noge, noge u kola, tetovaza na ledja gola... ne znam dalje" mozda vise i uz becki nego uz engleski valcer
June 22, 200718 yr comment_1437214 Никада нисам успео и умео да схватим пориве мушкараца који пишу у женском роду, у првом лицу једнине. "Прелепа тела сводница", јок брате, ретко која жена ће за друге жене то рећи, можда за поједине случајеве а за масу добрих риба - никад.
June 22, 200718 yr comment_1437301 Никада нисам успео и умео да схватим пориве мушкараца који пишу у женском роду, у првом лицу једнине. "Прелепа тела сводница", јок брате, ретко која жена ће за друге жене то рећи, можда за поједине случајеве а за масу добрих риба - никад. Kralj.......
June 23, 200718 yr comment_1437506 Gavro gresis... To samo iskomplexirane ribe misle, a njihovo misljenje se ne vazi.
June 23, 200718 yr Author comment_1437897 E,ako si tu nasao poentu,do jaja. :) Inace,sve ovo peva zensko.... U pocetku je islo iz treceg lica,ali onda je ispalo da je bolje ovako,pa ono...
June 24, 200718 yr Author comment_1438305 Ovo je primenjena poJezija,dakle text za muziku...Tu je bitna atmosfera,ne logika.... Mislim,Nije heavy i black metal,vec nesto sasvim deseto....Bitna je dekadencija
June 24, 200718 yr comment_1438615 a zaznojna komponenta je... I dok je znoj obasjavao njeno telo kao dove silky & shine ona je cekala na trotoaru da dodje mr rightguy eto ima i engleskog
June 24, 200718 yr Author comment_1438685 OK je:D Samo bez engleskog molim...Dosta je vise,tj. pun kurac engleskog ovuda...
June 27, 200718 yr comment_1441223 Ne kenjaj ilija. Inache qL smape. Mozda da se par stihova dotera i bila bi do jaja za zenski vokal. Cisto da ne bude zabune koja te na trenutke izbaci iz atmosfere, a da josh vishe potencira da je to sama jedna zena. Skoro kao neka malo trash-ija verzija Tori Amos. Tako zamisljam atmosferu. Melanholija i tuga po njenom receptu, ali ko sto rekoh, malo drugacija i trash tematika. Dobro, je, dobro je.
June 28, 200718 yr comment_1441356 ukoliko neko to stavi u text pomislice se mozda da se ne zajebavas, mozda te neko shvati ozbiljno.... al' svodnice.... svodnica bi trebalo da je zenski pimp, a ne kurva valjda brate.....
June 30, 200718 yr Author comment_1443382 Svodnica je i pimp i qrva... To su one fenski i kul kurve... @Neca....Fala
July 1, 200718 yr comment_1444532 nisu fensi, kurva je kurva.. svodnica je ustaski naziv za kuravu. zapravo ne, kurva je kurva, svodnik, pa i svodnica se na srpskom zove podvodac, univerzalno makro, a na engleskom pimp. svodnik organizuje, a kurva se jebe. to sto su svodnice najcesce veteranke starog zanata, to je druga prica.
July 1, 200718 yr comment_1444547 zakljucak je da je kurva. ali hvala ti na objasnjenju. kurac palac.