Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 87
  • Views 14.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ако пецаш караше и румунке на смрдљивом Бегеју, а поред тебе пролазе џакови са мртвим прасићима и пилићима док ти иза леђа из циганског краја за врат скачу умилни звуци бруталних народњака који су и з

• Неко мало срање, не личи ни на шта. То је вероватно израз који се користи само овде код мене, мислим да је то црвенперка, али нисам сигуран.

comment_1447220
glupike :lol:

A zashto vi prichate o ribicama, kakve one veze imaju sa pecanjem?Jedino ako cete ih upotrebljavati kao mamac :twisted:

Inache: pecanje smara... :rolleyes:

Ne smara....Ako si u dobrom drustvu pecanje je supper,a jos ako upecas kog soma....onda je jos bolje

:lol: :lol: :lol:

comment_1447479
Meni licno je to bas dosadno :frown:

Sedis tamo negde (potencijalno blatnjav),grizu te komarci,nista se ne desava,a ti k'o slepac neki cekas da ti neka riba zagrize...

Bah... :rolleyes:

Nije brate, totalno je opustajuce, ocistis mozak.

:da:

comment_1447675
aaaa Lignje!!! Hoću i ja!!! gde si na primorju

zivim u Petrovcu. inace, najveca lignja koju sam ulovio imala je oko 650 grama. mada, gledao sam da su hvatali one od blizu 2 kila. e to su vec cudovista.

Da ih cistis svaki dan i da znas kako se ciste, video bi kako bi ih voleo... pukeface.gif

ne zaebaj. vazda kad cistim lignje (naravno ne ove iz prodavnice nego ove sto ulovim) u stomaku im nadjem nesto zanimljivo. inace, postoji jedan ritual koji se sprovodi pri lovu na lignje. naime, prvu lignju koju ulovis u sezoni treba poljubiti medju oci cim je izvadis iz mora. simpatican ritual kojeg sprovodim svake godine.

• Author
comment_1447704
zivim u Petrovcu. inace, najveca lignja koju sam ulovio imala je oko 650 grama. mada, gledao sam da su hvatali one od blizu 2 kila. e to su vec cudovista.

Ja sam pecao u Kotoru pre par godina. Ništa slavno par mačkulja i to je to.

comment_1447867

ja imam ujaka u Petrovcu, mozda si cuo za njega, onaj plivac maratonac Davor Novovic :D

enivej, da ne bude skroz offtopic, probao sam jednom sa nekim drustvom jos dok smo bili u osnovnoj, ali posle toga nista, mada voleo bih da naucim da pecam :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.