September 12, 20205 yr comment_3044125 Imam i ja fotke sa tog certa, haha Dead Hearts i sympho deathcore Winds of plague bili predgrupe.
February 5, 20232 yr comment_3084028 I dan danas tvrdim jedna od boljih core svirki, svi znojavi i bez vazduha u nekadasnjoj maloj sali SKC. A ni predgrupe nisu bile lose, osim svinjokoljasa 😄
February 5, 20232 yr comment_3084032 Haha ladno piše NY hardcore legends a ljudi sa Floride. Najjači bend.
February 5, 20232 yr comment_3084034 Privukla mi pažnju Voivodova serija objava, pa svratih i ovde. Slučajno sam bio u BG tih dana i banem na gig. Ukupno sam bio na 20-ak core svirki stranih bendova i kao što reče Vojvoda, ovaj je u samom vrhu. Haose, možda je najavljen tako jer se Met vratio u rodni NY?
February 5, 20232 yr comment_3084038 Ja ipak mislim da je Frubi hteo da okarakterise stil kao NYHC, mada ni to nije tacno 😄
February 6, 20232 yr comment_3084045 Sick of it All u Amerikani najbolja HC svirka kod nas na kojoj sam bio (ne sećam se godine). I Biohazard u Hali sportova na NBG-u 1996, čini mi se - to je bio pokolj
February 6, 20232 yr comment_3084050 bio je i onaj izveštaj sa Exita za neki sajt, gde rekoše da su Terror NYHC, a bukvalno na backdropu pisalo LOS ANGELES HARDCORE
February 6, 20232 yr comment_3084053 12 hours ago, Chicken Little 420 said: Ja ipak mislim da je Frubi hteo da okarakterise stil kao NYHC, mada ni to nije tacno 😄 Biće da je ovo, prosečnom metal promoteru promiču te nijanse između nabadačkog NYHC stila i apsolutne unikatnosti koja karakteriše Shai Hulud, ja bih to nazvao progressive hardcore. Najbolja hardkor svirka kod nas ikad je kad je Madball prvi put dolazio - nije bilo bitno iz koje si priče samo ostaviš mozak na ulazu tih sat i po, tu su negde ta Sick Of It All svirka, Stretch Arm Strong, 25taLife i Boysetsfire kad su bili. Nisam bio na Biohazardu, premlad sam bio tad, verujem da je to bila ludnica jer su svi bili željni svega.
February 6, 20232 yr comment_3084060 Mama mia, kakvo krljanje na Madball i SOIA! Nisam ni pokušavao da uletim u pit, što reče 23/16, loša mi bila kilaža. :) Biohazard bio u martu '97, moj prvi veći cert po povratku iz vojske. Kad je Bili uz pozdrave publici i govoranciju dreknuo, tipa: You guys are incredible! Serbia is State Of The World Address! Ne zaboravimo ni tricu Pro-Paina 1997-1999. Prvi mi bio najbolji, zamalo da zvukom sruše raspali SKC. Uzgred, poslednji poznati bend koji je gostovao kod nas uoči rata 1999, negde u februaru te godine. Generalno, atmosfera na HC koncertima uvek mi je bila vatrenija i bolja nego na većini HM nastupa.