Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 402
  • Views 28.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Маузер
    Маузер

Spreman za put u Lazarev kanjon, u petak krecemo i pokusacemo za 5 dana skroz da ga prodjemo. Slike kacim naknadno kad se vratim.

• Machka Naopachka
    Machka Naopachka

Generalni, go avej.   Eee upovala sam sliku kućice valjda je Dakota?? nisam sigurna.

• Генеральный
    Генеральный

ако додаш још 10еур, мож купиш тетејац код Стевче Лубеничара код мене у крају   а реално, са ''тетком'' можеш да узмеш који (чији) год хоћеш шатор

comment_2341707

Izgovori nekih ljudi da ne bi išli na kampovanje su bube?! Pa ja imam fobiju od buba,tresem se sa muvalicom u ruci

kao jebena zečica kad im čujem uveče klepet krila u mojoj sobi (kad zaboravim da naprskam i uključim rajd 2 sata pre spavanja)

al zato kad je nadjem kao da ubijam nekoga ko mi pred facom zapalio onu original kasetu Sepulture... Al majku mu na kapmovanju

kad se dobro naližeš ne vidiš prst pred okom a kamoli bube,koliko si odvaljen ne primećuješ da ti je ušla na uvo i izašla

na usta,a oni se tu nešto cimaju... Razumem ove 'alergičare' al što se ovih ostalih tiče i nije mi baš jasno...

comment_2341741

Al majku mu na kapmovanju kad se dobro naližeš ne vidiš prst pred okom a kamoli bube,koliko si odvaljen ne primećuješ da ti je ušla na uvo i izašla na usta,a oni se tu nešto cimaju... Razumem ove 'alergičare' al što se ovih ostalih tiče i nije mi baš jasno...

kome ti to ližeš kad si na kampovanju?

comment_2341830

Glede dioptrije, zaboravili ste plus. A s godinama ljudi postaju dalekovidi. Jedino što puste i bojler, pa im zaklanja pogled na Veneru... Ic kompleeeks.

Što se tiče kampovanja, obožavam svaku priliku da vidim više od 10 zvezda na nebu. Da ne pričam o tome koliko me je zapanjilo koliko ljudi ne zna šta je Mlečni Put, a kamoli da su ga videli...

Edited by B@K@

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.