Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2047627

Cim je prestao da se kilavi po terenu i da prima prima poraze kao muskarac, bez vadjenja na povrede isl, dobio je simpatije mnogih. Meni je prije bio mrzan, sad vec pocinjem da navijam za njega. Volio bih da uzme US Open. Federeru je dosta vise grend slemova, nek se i ostali malo poigraju.

Edited by morbid god

• Replies 3.1k
  • Views 189.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Drago mi je da svi ocekuju moje cinjenice i sto se vise pominjem nego onaj isprdak iz Monte Karla .   elem :   Zato sto igra levom rukom a desnjak je , sprda se sa rivalima . Zato sto ima 10 GS

• Hail Metal
    Hail Metal

e ovako zaista sam zeleo da ne podjebavam pacijente , ali posto si me uvredio , sledi :   MISLILI STE DA CE NOVAK DA POBEDI ?   E PA KURCA BABA VEČERALA !!!!   Vise sam se obradovao ovom porazu

• Al ti je pamcenje,usralo se.

comment_2047645

Cim je prestao da se kilavi po terenu i da prima prima poraze kao muskarac, bez vadjenja na povrede isl, dobio je simpatije mnogih. Meni je prije bio mrzan, sad vec pocinjem da navijam za njega. Volio bih da uzme US Open. Federeru je dosta vise grend slemova, nek se i ostali malo poigraju.

pa jbg mamin sin,trebalo je neko vrijeme da odraste,no sad je i vise nego ozbiljan.stvarno treba da ga podrzavamo,ljudi nas sad po njemu poznaju,a on i vise nego dobro radi taj posa'.svaka mu cast jos jednom.pogotovo je ovo sa geyinroem dobro,posto su ameri ludi za njim,sad ce tamo nole biti poznatiji mnogo nego sad,a i inace je popularan u amerigi.

comment_2047654

ni slucajno da se tema zatvori...otkazao sam pretplatu na "sta nasi teniseri rade kada ne rade nista"i na "teniseri znaju najbolje"...ako zatvorite temu necu imati gde da se informisem o tome kakvu kolenicu novakov cale zahteva od njegove keve za rucak... :sad:

comment_2048163

pa i ja bi dusu prodao iste sekunde sad da mogu da vratim vrijeme da uzmemo zlato u atlanti,al' jebiga.treba biti srecan sa ovim sto ti je dato.najvise mi puca kurac za plivanje al' sam skakao kao lud ljetos.prati sta se moze.

comment_2051991

gledao sam poslednji set...navijao sam za argetinca...dosta vise sa onim federerom...covek pun para,trofeja,ovo-ono,a jos mu dupe zinulo...nek kupi jednu omanju zemlju,bude predsednik,pravi decu i bog ce da ga vidi...a ne sto se cima za svaki jebeni cent...kapiram da zivi u garsonjer,jer je alav ,pa nece da kupi kucu k'o svet...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.