Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 188.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Drago mi je da svi ocekuju moje cinjenice i sto se vise pominjem nego onaj isprdak iz Monte Karla .   elem :   Zato sto igra levom rukom a desnjak je , sprda se sa rivalima . Zato sto ima 10 GS

• Hail Metal
    Hail Metal

e ovako zaista sam zeleo da ne podjebavam pacijente , ali posto si me uvredio , sledi :   MISLILI STE DA CE NOVAK DA POBEDI ?   E PA KURCA BABA VEČERALA !!!!   Vise sam se obradovao ovom porazu

• Al ti je pamcenje,usralo se.

comment_2328075

Ok Rolan Garos ce zaista biti najveci moguci ispit za Djokovica, ako moze to da osvoji pored Rafe u formi onda je stvarno vanzemaljac. Takav scenario je prosto nerealan, ali nadamo se svi.

Napred NOLE!!

comment_2328084

Kikiriki turnir .

Nadal je dosta napredovao na betonu , ali Nole trenutno igra bolje od njega , na dva seta i na betonu , ceka se Roland Garos i dominacija !

dominacija je pocela pocetkom ove godine i jos se nije zavrsila...em sto navijas protiv naseg,em sto navijas za lika kome pola meca prsti provedu u dupetu trazeci gace...

comment_2328099

Ne znam sta toliko epoha;no vidite u ovome . Uvek je dobijao Nadala na bbetonu i to ubedljivije . Oa na US openu pre par sezona je Mari isto iscrpeo Nadala , ovaj nije mogao da dise . Nije to njegova podloga ,mada mora se priznati da ga je Djokovic u nedelju nadigrao i u dugoj razmeni udaraca , i mislim da nije bez sansi na sljakastim turnirima gde se iga na dva seta , na Rolan Garosu ,ako Rafa bude zdrav , mislim da nema sanse . Ali ako dobije recimo neko finale na sljaci Nadala , nabice mu kompleks -nema sumnje da ce biti uzivanje gledati tenis ovog leta .

Ali realno ipak Djokovic je daleko od onoga sto su u najboljoj formi igrali Federer i Nadal .

@ Trne svetski mega isprdak :

Da ne navijam za Djokovica . Od sadasnjih Nadala najvise cenim , kao nekad Samprasa , ne vidim problem

comment_2328158

Ne boli me uvo . Nema to veze sa nasim , njihovim , tenis je individualni sport , navijas za tenisera a ne za zemlju odakle potice . Druga je stvar kad je olimpijada u pitanju , tada je obaveza da se navija za svoju zemlju .

ccpk!

comment_2328196

Ne boli me uvo . Nema to veze sa nasim , njihovim , tenis je individualni sport , navijas za tenisera a ne za zemlju odakle potice . Druga je stvar kad je olimpijada u pitanju , tada je obaveza da se navija za svoju zemlju .

ccpk!

iskreno,ja navijam za zemlju koju predstavlja...ipak mu u uglu stoji zastava...i nekako je vise uradio za zemlju nego bilo koji drugi teniser...smore nekada s'njim,trpa se tamo gde ne treba,cale mu je strasno iritantan,al da ubija na terenu i da treba navijati za njega jer ce on kasnije mahati kacketom na dodeli pehara,treba...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.