Jump to content

Tenis


marcoman

Recommended Posts

Upravo, bitno je da se brzo vratio nakon onog pada u 2gom setu, napravio seriju od 5-0 i rutinski zavrsio mec. Imao je nekoliko neverovatnih poena, narocito u prvom setu. Servis odlican, psihicki neverovatno stabilan i smiren, mnogo bolja igra nego u prethodna 2-3 meca, u ocima mu se vidi glad za pobedama i trofejima. Ne bih da predvidjam, ali Novak moze ove godine, pa i nadalje, postizati jos vece uspehe..

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mirka sinoc ostala bez nove ves masine, a placipicka bez sexa :D Mada posle onog Noletovog bjukejka sto mu je darivao, sigurno mu nije ni bilo do jebacine :D

 

Veceras Rafa ima da sazaljeva sudbu kletu :D

Edited by Routasydän
  • Upvote 1
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Đoković pomaže Gračanici

 

"Novak Đoković priložio manastiru Gračanicu 100.000 dolara, koji će biti namenjeni otkupu zemljišne parcele Padalište u neposrednoj blizini manastirskog imanja.

 

Kako je saopštila Eparhija Raško-prizrenska, manastir je prinuđen da parcelu otkupi po veoma visokoj ceni, jer bi u protivnom imovina bila zauvek otuđena od manastira i crkve, što bi imalo veoma štetne posledice za srpsku zajednicu u Gračanici."

 

"Pored njegove redovne pomoći manastirima Hilandar i Sv. Arhangeli kod Prizrena, srpski teniser je preko fondacije „Naša Srbija” pomagao i stipendirao decu sa Kosova i Metohije, donirao ambulantno vozilo bolnici u Kosovskoj Mitrovici, pomogao deci ometenoj u razvoju u Banjoj Luci, a uputio je i pomoć nedavno postradalim u zemljotresu u Kraljevu i poplavama u Loznici, navedeno je u saopštenju."

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...