Jump to content

Tenis


marcoman

Recommended Posts

Mislim da mu je Australija zadnja sansa. Ako to ne uzme definitivno je zavrsio, jer to je podloga i turnir koji mu najvise lezi. Tek ce jos vise na psiholoskom planu da padne.

 

U njegovim godinama Nadal i Federer su zavrsili dominaciju, a opet Mari i Vavrinka su dostigli vrhunac, kuj bi ga znao. Mislim da je zavrsio dominaciju ali da ce uzeti jos jedan i ili dva GS-a. Taman da stigne Nadala, Federera nema sanse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim pre dve ili tri godine jedva je dobio Federera u finalu u vimbldonu tako da sto se tice Djokovicevih godina ima on jos vremena da stigne Federera ali sumnjam sam govori da je promenio prioritete mislim da je presudan gubitak US open-a da juri federera pa je promenio pricu o obaranju rekorda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Чека се Доктор, експерт за овакве проблеме, да изнесе чињенице.

Osoba sa stohastičkim pristupom ovozemaljskom životu ipak ne može samo biti na hemiji, hamuka medu, kinoa semenkama i mleku gvatemalske divokoze. Mora se uneti i malo glutena i mesa a ne biti samo šamanski anorektični biljojed.

Sekta sigurno, druži se sa Bransonom članom sekte u kojoj je i Andželina Džoli i Tom Kruz. Zovu se sajentolozi i drogiraju se. Evo preci mu se prevrću u grobovima, pretežno na Kosovu, zbog ove veleizdaje. A mogao je biti Patrijarh Pavle za siromašne.

 

Sa profesionalne strane sad se čisti, pa će da se bocne kao ruska sestra Šarapova, i osvojiće još GS titula, sad kad već godinama nema najboljih Nadala I Federera.

 

Ako ga je Jelena upropastila, svaka joj čast, srpska majka, kao Ceca.

  • Upvote 7
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Niko ne može da dobije Marina Čilića 15 puta zaredom.

 

Ne znam za vas, ali ja Jehovine svedoke oteram sa vrata. Propovednike kabale bih možda i saslušao, ali šamanskog gurua nikad. A možda se i nasekirao zbog DNK analize.

 

Nadam se da je ovo uvertira za večerašnji poraz KK Naprednjak.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

šamani, vegani, joga, Maja Volk, kristali...

sad mi nije žao kad gubi, okružio se nekim degenericima koji pričaju o životnim energijama i sličnim sranjima

 

da vrati krst, otera ženu i vrati se svinjskoj kolenici na kiselom kupusu

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma puca mu kara za tenis, meditira sa nekim lajf koucherima u prirodi, ne zeli vise da se takmici niti ima plamen u sebi koji ga tera da pobedjuje, sad mu je prioritet porodica, ista prica kao i kad je federer dobio decu, odma krenuo sunovrat, prosto to je tako, menjaju se prioriteti u zivotu, sad je u fazonu da igra bez pritiska da osvoji bilo sta, igra da uzme kintu pa dokle dogura na turnirima, cisto da ostane relevantan u vrhu, jos koju godinu i bataljuje tenis

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

Odličan turnir, pregršt dobrih mečeva, uglavnom sam sve muške mečeve što su se igrali od 9h gledao. Imao je Nadal dobijen meč, ali Federer je pokazao hrabrost nekim udarcima, imao je 40 više vinere i zasluženo dobio. Dobra stvar za tenis je ovo finale, koliko je loša stvar za ženski duel crnih holštajna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...