Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Иначе, зову се Шарлен Рива и Мила Роуз. :) :)
Jesu ovo trojke ili cetvorke? A ja se cudim sto je Mirka onako debela, treba nosit toliko djece u stomak

Edited by morbid god

• Replies 3.1k
  • Views 195.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Drago mi je da svi ocekuju moje cinjenice i sto se vise pominjem nego onaj isprdak iz Monte Karla .   elem :   Zato sto igra levom rukom a desnjak je , sprda se sa rivalima . Zato sto ima 10 GS

• Hail Metal
    Hail Metal

e ovako zaista sam zeleo da ne podjebavam pacijente , ali posto si me uvredio , sledi :   MISLILI STE DA CE NOVAK DA POBEDI ?   E PA KURCA BABA VEČERALA !!!!   Vise sam se obradovao ovom porazu

• Al ti je pamcenje,usralo se.

Узгред, на спортској страни ''Политикиног'' сајта је анкета о најбољем тенисеру свих времена. Роже убедљиво први са 45 %, испред Сампраса, који има 22 %

je l to treba da bude smesno? bez zajebavanja pitam.

Meni je taj komentar jako smešan. :da:

• 4 weeks later...
Коментар са Индекса:

- Mirka, ljubavi jedina moja ti, kako da nazovemo naše kćeri?

- Ne znam, Rođo, ali hajdemo se pobrinuti da zvuče kao snobovske krmače, jer se očekuje da to i postanu.

Феноменално.

Иначе, зову се Шарлен Рива и Мила Роуз. :) :)

:)

Nego, JJ sinoć osvojila turnir u Sinsinatiju, dobila Safinu u finalu. Da li će odricanje od koka-kole, čokolade i čega ono još ipak biti ključno za njenu karijeru? :)

btw Jebeni monopolistički Eurosport, ćaleta će mi strefi srčka što nije bilo prenosa! :violent::lol:

pa bilo je prenosa ja gledao

Nego, JJ sinoć osvojila turnir u Sinsinatiju, dobila Safinu u finalu. Da li će odricanje od koka-kole, čokolade i čega ono još ipak biti ključno za njenu karijeru? :)

btw Jebeni monopolistički Eurosport, ćaleta će mi strefi srčka što nije bilo prenosa! :violent::lol:

ВРАТИ КОЊУ ГЛАВУ ЈЕЛЕЕЕЕНААААА, ЈЕЛЕЕЕНАААА, ЈЕЛЕНАААААААА!!!

women-tennis-photos1.jpg

Janovic moze da ima ribu koju pozeli, ne kapiram dje bas JJ ufati. Mora da ova ima picku ko usisivac.

Ima racun u banci u koji se zaljubio na prvi pogled :D

NE zameram mu, i tata bi sine :D

pa bolje imati JJ za koju ceo svet zna,nego maru koju zna celo selo...

Moze i Mara ako ima mnogo para i ako je iole solidna picka :D Ne moze biti gora od one Fedexove Mirke Jorksirke :D

ma mogu i mara i JJ...i onako je ova stalno na turnirima... :D mirka je ko rumunski zidar... :D

a i seksipilna je koliko i komadant vorosilov... :)a617182c7e572a6edbaa13a3d8704488_Kliment_Jefremovics_Vorosilov.jpg

Edited by Trne-svetska mega faca

Лепо је неко на Б92 рекао: "Ма кога бре боли уво за тенис сад кад је фудбалској репрезентацији кренуло".

Bas me zanima da li ova Mirka zna da skuva pasulj sa rebarcima :D

То уме, ал' не зна да дели са другима, очигледно.

pa bilo je prenosa ja gledao

Postoje delovi sveta, a i Srbije, gde još uvek nema kablovske. S obzirom da Eurosport drži nekakav monopol na WTA turnire, naš šabanski javni servis ovoga puta ni pored sve dobre volje nije mogao da obezbedi prenos.

Edited by crusader84

a nisam te razumeo, mislio sam da si rekao da nije bilo prenosa na eurosportu... nvm

Moras uzeti da je Nadal bio povredjen.

Ps: Gde je ovde jebeni quote? Corav sam skroz!

Ok nasao sam :) :) :)

Edited by Lemurche

odlicna igra protiv Nadala, oduvao ga je!!!

Ali zato ovaj Pederer igra kao da je na steroidima... jbt on u zadnja 3-4 meca nije dozvolio nijedan brejk poen..

• 3 weeks later...

moze shrat' koliko god ko hoce,al' stvarno je car.jebote,vise on ostavlja pozitivnu sliku o srbiji,i ne samo o srbiji vec o citavom regionu nego svi ostali zajedno.svaka mu cast.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.