Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 520.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_1762190

Crvena zvezda - Metalac 68:77. Plus vas neki Belgijanci shibali pre par dana.. Spustite se malo na zemlju, molim vas. Svake godine isto. I posle se pitate zashto vas zovu KKSS.

Svidja mi se ekipa koju mi imamo, iz prochitanog infoa, vec imam poverenja u Lazmea, dodushe treba ga videti na parketu.. Ochekivao sam dodushe pre neku 5icu, jer na 4 imamo i Novicu i Rakochevica.. Dodushe, iz vesti koje chitam oveju dana, izgleda da pojachanja vishe ne dovodimo, znachi li to da nam je sad Slave prvi centar? :] Najmrshaviji smo na 5 definitivno..

comment_1763290

To je to! On vam je najveće pojačanje za ovu sezonu, ekstra potencijal pred kojim je budućnost. :da:

Jedino mi nikako ne ide u glavu, kako prošle sezone na probi u Partizanu nije zadovoljio.

A što se tiče ove dvojice, Miloševića i Bjelice ... pa, prolazni putnici. Netalentovana deca sa potpisanim jednogodišnjim ugovorima.

comment_1763300

Pazi komentar, što sam pročitao:

To se i ocekivalo. S'obzirom da je to sin bivse Drakuliceve zene. Ko ne veruje neka proveri.

Postavlja se pitanje samo zasto ga Dule nije uzeo kad je Sepa bio na probi u Partizanu. Sta mu fali? A zvezda polako ali sigurno dobija svog Filipa Covica. Srecno, trebace vam.

comment_1763435

Evo vam direktna insajderska informacija zashto ga Dule nije uzeo, a bio je lik na probi u Partizanu i ove i proshle sezone: "Imamo boljeg igracha", a mislio je na mog kuma, N.J. ;) A i to za Zvezdu shto je potpisao je takodje istina, Drakulic ispomaze bivshu zenu, ogroman 4ogodishnji ugovor. I shto je najjache, to Peshica uopshte ne interesuje, nit se on neshto pita...

• Author
comment_1764631

Pii... ne krijem da bi voleo da on predje u Partizan... :da: Samo je slab psihicki, al bi Dule to doveo u red... on je odlican igrac i mislim da je zasluzio da igra i u reprezentaciji, npr. umesto Luke Bogdanovica ili Savanovica... :da:

comment_1764791
Pii... ne krijem da bi voleo da on predje u Partizan... :da: Samo je slab psihicki, al bi Dule to doveo u red... on je odlican igrac i mislim da je zasluzio da igra i u reprezentaciji, npr. umesto Luke Bogdanovica ili Savanovica... :da:

taj covek ne zna sta je odbrana.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.