Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 509.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_1985863

Sve najbolje Novici Velickovicu , oduvek sam voleo Real Madrid , istina vise u fudbalu nego u kosarci , ali mislim da ce Novici mnogo znaciti rad sa Mesinom , a Real je konacno dobio trenera po svom rejtingu , koji ce im doneti titulu Spanije . Ne znam ko sve ostaje u Realu , ali je izvesno da ce imati jaku konkurenciju za poziciju u timu .

comment_1986251

Опа, бато!

Кључни детаљ:

Nagrada koja nosi po legendarnom ruskom košarkaškom stručnjaku dodeljuje se najboljem treneru

Evrolige a prethodnih godina su je dobijali ljudi čije su ekipe osvajale titulu prvaka Evrope.

Pini Geršon, Etore Mesina i Željko Obradović su Vujoševićevi prethodnici.

Сад и дефинитивно нема основа да било ко оспорава Дукијеве тренерске квалитете. :mhihi:

comment_1988883

Svetislav Pešić bi u slučaju da projekat „prođe“ kod Upravnog odbora kluba, na Mali Kalemegdan doveo prilično afirmisane igrače. Najveće pojačanje svakako bi mogao da bude reprezentativni bek Hemofarma Stefan Marković, zatim Nemanja Aleksandrov, Ognjen Aškrabić, Predrag Samardžiski i Vladimir Golubović. Dolazak Miloša Teodosića na pozajmicu ili Vuleta Avdalovića nije realan, a ni neophodan, ukoliko Zvezda u timu bude imala Marka Marinovića i Stefana Markovića.

comment_1989018

Стварно, где се изгубио тај таленат? :D

Од свих понабрајаних играча, ценим да би Жлезди једино Голубовић био право појачање. Пошто од Теа и Вулета, јелте, нема ништа.

comment_1989022

Koliko ja znam Aleksandrov je još prošle godine tebao da produži ugovor sa Zvezdom ali je ponovo imao problema sa kolenom, tako da je valjda zvanično bio u B timu Zvezde ali ne verujem da je igrao. Blago nama ako njega smatraju pojačanjem :bigblue:

comment_1990938

А ја се понадао да ипак неће бити По Гасола. На свим позицијама су перфектно покривени, нема шта. Фаворит број један.

comment_1990984
dupli post, al boli me kurac.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=367700

009

Skidam mu kapu :pivopije:

Јашта, па није Вуле неки тамо Борис Бакић.

Umro sam od smeha i zadovoljstva kada sam video vest za taj transfer :) Jos uvek, nasa najbolja prodaja. Dobro, preterujem malo :)

Spanija:

Riki Rubio, Raul Lopez, Karlos Kabezas, Bernardo Rodrigez, Huan Karlos Navaro, Rudi Fernandez, Aleks Mumbru, Viktor Klaver, Horhe Garbahosa, Felipe Rejes, Mark Gasol, Pau Gasol + Saul Blanko, Serhio Ljulj, Giljem Rubio

E sada je situacija definitivno za 'pomozi boze' :] Jedva cekam tekme sa Slovencima i Spancima, bit' ce vruce.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.