Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Ne mogu da verujem kako neko moze da sutira 2-21 trojke , katastrofa , odbrana u 1/4 nije postojala i to je presudilo na kraju mec , potpuno zasluzena pobeda Zvezde ,koja je potpuno rasterecena usla u mec i igrala opusteno .

 

U Partizanu svi ocajni , nadam se da ne mogu da ponove jos dve tako slabe partije , ali ko zna , ja cu da kidam zivce preostala 2 dana do utakmice , a dobicu besnilo ako dodje do majstorice .

 

Ipak jos je uvek Partizan blize tituli !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Protiv tradicije se ne moze. Da bog da nikada kuci da ne uzmemo titulu!

 

Ocaj tekma. I posle 0-9 na startu, i posle 1/4 i na HT, bio sam uveren da ih deljemo do kraja, ali kada sam doziveo da smo im samo 6 poena dali u 3/4, e tad mi pesimizam vec proradi... Sut je bio ocajan, naprosto ocajan. Tol'ko otvorenih suteva... Jos sam bio uveren da smo bacanja negde oko 50% sutirali, ali 66%...za nas odlicno x]

 

Ako nista drugo, vredelo je doci zbog Veselyevih svemirskih zakucavanja. Ludak!!

 

 

PS. Nesto sam se preracunavao dok sam isao kuci, Partizan je ove godine 4-5 puta gubio kao domacin u Pioniru, i ja mislim da sam uspeo svim porazima da prisustvujem. Sledece godine sedim kuci :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković objavio je spisak kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

 

 

Ivković nije pozvao nijednog igrača iz NBA lige. Evo i spiska: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vule Avdalović, Milenko Tepić, Igor Rakočević, Uroš Tripković, Dušan Kecman, Novica Veličković, Zoran Erceg, Ivan Radenović, Luka Bogdanović, Nenad Krstić, Kosta Perović i Boban Marijanović.

 

Pomoćnici selektora Ivkovića biće Aco Petrović i Aleksandar Kesar. Evropsko prvenstvo igra se od 7. do 20. septembra.

 

 

meni je ovo ok skroz, jedino smo mozda malo slabiji pod kosem al dobro... mozda je mogao i Macvana da zovne

 

NE AVDALOVICA!ZASTO?Kako mrzim tog coveka...

Na kecu i dvojci smo veoma jaki.Trojka nam je do kurca ali tu ce Tepic da igra po mom misljenju.Bogdanovic nije los a Kecman se raspada u Panatenaikosu.Cetvorka nam je slabasna.Novica je super ali je Erceg upitan...Ko zna,mozda bude dobro odigrao.Na centru nismo losi.Krstic je odlican,Perovic moze da prodje a mislim da ce Marjanovic dobro da odigra ako ga Duda bude pustao da igra.Legao bi nam Pekovic tu ali jebiga...

 

Nismo losi.

 

И никако форсирати Ракочевића као плеја и дозвољавати му већу контролу лопте. Зацементирати га као бек шутера!

 

:pivopije:

 

Sto se tice finala...Druga utakcima uzas...Nismo imali sanse.Bekovi se ponovo zabijali ispod kosa i srljali.Pogotovo Marinovic.

Trecu smo dobro odigrali.Da mi je neko pricao da ce Bjelica i Stiven Markovic da nam dobiju utakmicu... Bjelica me iznenadio.I dalje tvrdim da je decko rodjena trojka.Kad bi ga tu forsirao Pesic dobro bi ispalo,a ne da onaj balvan Milosevic igra.Marinovic i u trecoj srljao,ne znam koji mu je kurac.

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

14uvtb8.jpg

 

E, moj Tripkoviću... Čovek ne može ništa da pogodi celu utakmicu i dalje siluje, šutira preko dvojice u 10. sekundi napada, odbranu NE IGRA, ne postoji u odbrani, cele sezone me nervira i drago mi je što ide iz Partizana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...