Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Teo je zajebo taj pas prema Rasicu...

Decko je vanserijski igrac i tu nema rasprave, ali koliko dominira toliko mu jos uvek fali da bude u rangu nasih najvecih igraca. Vidljiva kurcobolja vezano za igru u odbrani, tanki zivci i ulazak u seriju gresaka kad mu ne ide (sva sreca pa ga Duda tacno dozira jer kad bi mu dao neogranicenu kinutazu lako bi iz vodje presao u tragicara utakmice), problem sa glavom (nepotrebni ulasci u rasprave i sklonost konfliktnim situacijama)...

Kad odluci da preboli dodatna sranja bice najveci.

Mnogo lose smo odigrali, kao sto sam i pretpostavio. Ipak smo u skoro najlosijoj utakmici na turniru sa potpuno indisponiranim Teom i Novicom dobili Hrvate koji su bili na maksimumu.

Ko god da je sledeci, nama je isto, jer sad mi vise nemamo sta da izgubimo i prebacujemo breme favorita na drugu stranu :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pik nam je stvarno veliki problem . Teo je lose igrao odbranu , ali iskreni da budemo tukli su ga ko konja u napadu . Sudije su ih vracale cesto , dosta faulova nije svirano . Tomas je tuko ko zmaj . Dobro je , bitno da smo prosli . Mi smo najjaci kad se rasirimo i rastrcimo u napadu , a sto se tice odbrane nece biti problema sa Spanijom .

Edited by Sreta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne sviđa mi se što smo morali sa Španijom da se padnemo. I oni su pičke, isto kao na evropskom - u grupi igraju loše do prosečno da ih protivnici ne provale, a posle eksplodiraju u nokaut sistemu. Krivo će mi biti ako izgubimo od njih, jer smo sigurno jači od jedne ili dve ekipe koje će drugim, lakšim putem doći do polufinala. Jedini recept za pobedu protiv njih - potpuno se osloboditi bilo kakvog kompleksa. Prošao je loš period naše košarke, ponovo imamo jaku generaciju i više ne moramo da cvikamo od timova koji su u međuvremenu osvajali medalje. Eventualna pobeda i prolazak u polufinale značiće da je definitvno nastupila nova era u kojoj će se svi opet plašiti naših košarkaša.

Share this post


Link to post
Share on other sites

99% сам сигуран да је играо за Словенце...а ако не за сениоре, онда за млађе селекције.

Изјављивао је он и да би желео да игра за Србију...и он и Драгић.

 

Иначе, Страхиња Милошевић можда потпише за Звезду.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ladno tek treci po procentu ubacenih trojki.

 

http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10/fwcm/statistics/p/rpp//sid/4728/sp/ALL/ss/3PFG/srid/ALL/top-players.html

 

Ladno ce Jagla da ostane kao najbolji trojkas prvenstva. :mhihi:

 

Nije mi samo jasno za ovu statistiku zasto uopste nema Rasica na listi za najbolje izvodjace slobodnjaka? :confused: Trebalo bi da deli prvo mesto sa Durantom, imaju potpuno isti procenat uspesnosti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...