Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

I ja navijam za Litvaniju, a mislim da su i bolji od Argentine. Očitali su lekciju Francuzima i Špancima, a šta su Argentinci uradili? Jedva pobedili Nemačku i Australiju, a mi smo ih dobili s pola snage. Što se tiče Brazila... pa Brazil su i Slovenci dobili, ne vidim to kao neki podvig. Jedino Oberto ih vadi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

svaka cast rusima. ameri su ocajni bili, ali su tu sudije bile kad god zatreba. cista rampa mozgova koja je okarakterisana kao faul je pokrenula lavinu.

 

+ му је била 4. лична. Ипак, Руси су танки за полуфинале. Ово је за њих велики успех.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto vidite da ih Litvanci razvaljuju, brišu parket s njima bukvalno. Ne znam na čemu su neki temeljili stav da su Argentinci favoriti, kad je po dosadašnjem učinku bilo jasno da je obrnuto. Istina, nisam očekivao da ih baš ovoliko naguze. Gledaćemo dakle u polufinalu 4 tima koja su najviše pokazala i bila prvaci svojih grupa - odličnog domaćina Tursku i tri najtalentovanije košarkaške nacije na svetu - SAD, Srbiju i Litvaniju. Konačno da se prekine dominacija ekipa kao što su Španija i Argentina.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako sam i ja čuo, možda će igrati kod nas u Vrnjačkoj Banji, pošto je ona predobra hala završena pre koju godinu (zove se inače Vlade Divac :D), a to će da bude ogromno podjebavanje Kraljevčana zato što moraju da igraju u Banji. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo prvenstvo pokazuje zašto razdaljina za trojku treba da se poveća.

Pola metra gore - dole je isti kurac za ljude koji to vezbaju , isti ljudi ce i dalje pogadjati trojke , dok ce ovi drugi promasivati . Ja sam 187 cm , a mogu da gadjam sa 9m precizno prilicno , zamisli ljude od 2m koji imaju mnogo vecu polugu (ruke naravno) i koji mnogo vise i kvalitetnije vezbaju ... Boli ih kita za pola metra ili metar !

Share this post


Link to post
Share on other sites

za par godina pravila ce da se izjednace sa NBA, bolje da to odmah urade nego sto idu postepeno. Nije da to podrzavam ali ovo za trojke je dobra odluka. Ima toliko jebenih ekipa koje nemaju nikakvu koncepciju u igri, oslanjaju se samo na sut za 3 poena, sto je stvarno smor za gledanje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...