Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 453.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_1752017

Najzanimljiviji deo utakmice je bio onaj pas...

hehehe

Slusao sam prenos preko sajta igrom slucaja, jer mi je buraz vatreni delija...

a onaj igor je car!!

"Najjača ofanziva u dosadašnjem toku utakmice! Svi su se okomili na psa da ga odjure sa terena!"

hahahahahahaha

comment_1752028

Vidite kako je lupanje kola urodilo plodom! :) :) :) Ako im olupaju stanove mozda i dobiju nekoga... e moj Cuka, protiv poslednjeg na tabeli kod kuce i samo bod... sramota. Da je u zlezdi vise postenjacina kao sto im je golman bilo bi sve mnogo bolje :)

Edited by Rizzen

comment_1752048

Partizan 4 4 0 0 9:1 12

Vojvodina 4 3 0 1 5:2 9

Hajduk 4 2 2 0 3:0 8

Javor 4 2 1 1 3:2 7

OFK Beograd 4 2 1 1 2:3 7

Čukarički 4 1 2 1 5:5 5

Jagodina 4 1 1 1 2:3 4

Banat 4 1 1 2 2:3 4

Napredak 4 1 0 3 3:5 3

Borac 4 0 3 1 1:3 3

Crvena zvezda 4 0 2 2 2:6 2

Rad 4 0 1 3 1:5 1

comment_1752064
Ma kakav Beer parti na splavu, daleko je to. Bolje u nekoj krcmi na Banovom Brdu blizu stadiona.

Hahah, htedo' da spomenem neku birtiju od kafane, ali rek'o 'ajd neka zvuči moderno - u trendu.

Kakav je šašav, unajmio bi i druga Bobana Zdravkovića da peva stručnom štabu na uvce. :mhihi:

comment_1752070
Hahah, htedo' da spomenem neku birtiju od kafane, ali rek'o 'ajd neka zvuči moderno - u trendu.

Kakav je šašav, unajmio bi i druga Bobana Zdravkovića da peva stručnom štabu na uvce. :mhihi:

Mislim da je Steppi mnogo moderniji, mozda bi doveo neke popularne Nemce, mozda one Sportfoidne Stiller mislim da se tako zovu, sto su svojevremeno imali onu opasnu fudbalsku pesmu sa Roke Santa Kruzom u spotu.

comment_1752096

Postoje ozbiljni nagovestaji da ce Hranislav Bilibajkic kupiti fudbalski klub Crvena Zvezda.

Ali nista jos uvek nije zvanicno...

comment_1752102

Ovom Radiveojevicu ne treba razlupati djuntu, treba mu odseci obe ruke

strasno! Zasto ovako nisu igrali kad je Arkan bio baja?!?!

Ma ja bih doveo Sapica i Sefika da budu generalni direktor i sportski direktor i dao im odresene ruke da "disciplinuju sve strukture kluba" :D

comment_1752117
Треба им и станове попалити, а голмана линчовати.

Golmana silovati.

kakvi se penali sviraju ciganima..ccc

Rece Grobar.

strasno! Zasto ovako nisu igrali kad je Arkan bio baja?!?!

Ma ja bih doveo Sapica i Sefika da budu generalni direktor i sportski direktor i dao im odresene ruke da "disciplinuju sve strukture kluba" :D

Sve ih treba pobiti mamu im jebem.

comment_1752123

Inace za vasu informaciju g-din Bilibajkic je nas ugledni privrednik,koji je sada u dijaspori.

Krunu kapitala je stekao posteno sa svojih deset prstiju u doba stravicne hiper-inflacije.

Otuda ce verovatno i imati specijalne privilegije prilikom raspisanog tendera za kupovinu fudbalskog giganta.

Tako navodi osoba iz nasih veoma poverljivih izvora,za koju nazalost,jos uvek nemamo odobrenja da objavimo identitet.

Smatram da je ovo za sada dovoljno...

comment_1752125

Radivojevic je najveca rupa u timu, ne pamtim kada je Zvezda imala losijeg golmana. Ovakav pocetak prvenstva je za mene i za sve zvezdase najgori scenario koji je mogao da se desi, pa niko nije ocekivao ovakav debakl. Dva boda samo posle 4 kola!

comment_1752134

To bi trebalo pitati trenera ili trenere. Ja i dalje ne mogu da verujem da se sve to dogadja. najvece zlo je sto su doveli Iliju Ivica, coveka koji je najveci grobar i to svoje opredeljenje nije nikada krio. Pa sta od takvog coveka ocekivati u rukovodstvu?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.