Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 454k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_1929350
Доћи ће Милош Шестић и Шекуларац Драгослав.

Sestic je ziveo u Pazovi i isao je u skolu koja se zove "Anton Skala" i inace je skola za decu malkice ometenu u razvoju :(

Ali je bio vrhunski fudbaler, jbg ... nije to sah da ti treba mozak da bi igrao

comment_1929390

u fudbalu mora brzo da se misli i da se odreaguje...ne verujem da bi debil mogao to....

za tog tanu nikada nisam ni cuo...pojavila se neka budala...pre neki dan palamudio kako je pu resenja...izgleda da je imao jedno...da ode

Edited by Trne-svetska mega faca

comment_1929432
E sad ga i ti kenjas...da igraci ne koriste mozak,svi bi trcali tamo gde lopta padne.

ma nisam ja rekao da su fodbaleri glupi, nego samo za Sestica da je isao u Anton Skalu. Ima pametnih i glupih fudbalera, kao i u svim drugim profesijama, jbg

Ja se nadam da ce Cepter uzeti klub

Inace nije mi jasna jedna stvar. Piksi kaze da Zvezda ima mesecne troskove od milion EUR, znaci taj dug je mozda i realan ako je tako. Ali mi onda nije jasno, koliki su troskovi Partizana? Zasto onda i oni ne bankrotiraju? Ili je fora u tome sto je Zvezda vlasnik stadiona pa placa tu sve rezije, a Partizan samo iznajmljuje JNA?

comment_1929517
Inace nije mi jasna jedna stvar. Piksi kaze da Zvezda ima mesecne troskove od milion EUR, znaci taj dug je mozda i realan ako je tako. Ali mi onda nije jasno, koliki su troskovi Partizana? Zasto onda i oni ne bankrotiraju? Ili je fora u tome sto je Zvezda vlasnik stadiona pa placa tu sve rezije, a Partizan samo iznajmljuje JNA?

hahaha

tom logikom bi trebao svaki klub da bankrotira.

comment_1929705

E ljudi, slucajno sam naleteo na neki sajt, koliko sam ja razumeo u Americi postoji zenski fk Partizan Richmond i imaju apsolutno isti grb kao mi - pogledajte:

link

'Бем му лебац, како ово досад нисам провалио? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.