Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 451.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_2008985

Nachi ne kapiram pricu sa Kuruzom

Bio cigan sad grobar... Cak si i prodavao onaj dres zvezdin Kappa iz devedesetih ako se ne varam ?!???

Ti preletaci su najzajebanjiji. Klub za koji navijas je klub s kojim ides u grob i to je to ... Moje neko razmisljanje...

Evo sad je u tendu OFK na Karaburmi. Ja gotivim OFK, ali ne navijam i nikada necu za njih. Manje ce me boleti ako zvezda izgubi od njih ili ako eventualno OFKa uzme titulu ili kup bice mi iskreno drago , jer je to klub koji gotivim, ipak mi je iz kraja... Ali ja navijam za Zvezdu i to je to...

:pivopije:

4:0

Svaka cast momci !!!! Tako se igra BRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

comment_2013564
Klub za koji navijas je klub s kojim ides u grob i to je to ... Moje neko razmisljanje...

:pivopije:

Pa ono fazon, kad mogu svi, zašto da ne.

Јес, па да гуја сутра узме хрватски пасош.

Ima i ovo smisla. :mhihi:

Коментар са Б92: "Црногорац у Јапану...језиво!" :) :)

:rockdevil::) :) :)

Boodala. Šta sad ako Partizan pukne neku tekmu, onda će da navija za taj drugi tim. :lol:

Ozbiljno razmišljam da uzmem (za sever, naravno ;) ), iako možda neću otići na 5-6 utakmica, al' čisto kao podrška. :da:

Edited by crusader84

comment_2014442

Sikimić i zvanično u Strazburu, Perić otišao u Sloveniju

Partizan napustila dva igrača koja nisu našla svoje mesto u Jokanovićevim planovima. Milovan Sikimić zadovoljio u Strazburu i vraća se u Francusku, dok se Perić pridružio treneru Vučićeviću u Sloveniji.

sikimicMilovan Sikimić i Milan Perić su i zvanično otišli iz Partizana. Dvojica igrača su raskinula ugovore sa crno belima i naredne sezone igraće van granica Srbije.

Dok se za Sikimića znalo da ima ambiciju da se vrati u Francusku, gde je nekada igrao tza Gengamp, odlazak Perića u Sloveniju je iznenađenje. On je potpisao za Naftu iz Lendave, slovenačkog prvoligaša, koga od ove sezone vodi Nebojša Vučićević.

Sikimić je posle nekoliko dana zadovolji na probi u Strazburu i igraće u drugoj francuskoj ligi naredne sezone.

Perica Ognjenović u Jagodini!

Jagodina je danas dobila najzvučnije pojačanje pred početak nove sezone. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i madridskog Reala Perica Ognjenović, koji se sredinom devedesetih, uz Dejana Stankovića, smatrao možda i najvećim talentom tadašnjeg jugoslovenskog fudbala potpisao je danas ugovor sa Jagodincima.

OgnjenovicPerica Ognjenović se posle deset godina vratio u srpski fudbal, ali ne u Crvenu zvezdu, kako se to tokom leta nagoveštavalo, već je postao novi član Jagodine, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu ovog kluba.

Iako se prethodnih dana govorilo o odlasku Vladimira Đilasa u podgoričku Budućnost, uprava jagodinskog superligaša očigledno nije sedela skrštenih ruku i angažovala je najatraktivnije pojačanje u aktuelnom prelaznom roku.

Perica Ognjenović je rođen 24. februara 1977. u Smederevskoj Palanci, a u karijeri je igrao i za Gošu iz Smederevske Palanke, Kajzerslautern, Dinamo Kijev, kineski Dalijen, Selangor u Maleziji, a od 2006. nastupao je u Ergotelisu u Grčkoj. Za reprezentaciju je igrao na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998.

Za Crvenu zvezdu je u periodu od 1994. do 1999. odigrao 89 mečeva i postigao 24 gola. U januaru 1999. prešao je u madridski Real, gde se nije najbolje snašao i od tada se njegova karijera nije razvijala u željenom smeru. Promenio je dosta klubova, ali je vrhunac karijere ipak doživeo u tinejdžerskim danima u Crvenoj zvezdi. Nadamo se da će nas u dresu Jagodine, na zalasku karijere, bar donekle podsetiti na taj period.

Edited by Srbija Srbima

comment_2014460

Јој, једва чекам гостовање Јагодине на Маракани. Нисмо заборавили Перицу...

У ствари, наравно да јесмо, али опет, биће занимљиво видети га опет после неких десетак година.

comment_2014478

Некад су му ноге биле брже од памети (а неретко и од лопте), прво крене па онда размишља шта ће с лоптом. Капирам да је сад, кад је прешао тридесету, отклонио тај проблем :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.